Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
iCloud backup verwijderen
Geplaatst op 2 oktober 2015 om 12:24 door Noor.W

Op mijn iPad4 kan ik geen backup meer maken in iCloud "wegens te weinig opslagruimte". Ik hebnog ruim 4Gb vrij, maak alleen backup van de Safari, Contacten, Mail (weinig, evenals Notities en Herinneringen). Kan ik de oude backup verwijderen en hoe? Daarna zou het toch zeker moeten kunnen? Graag advies.
Met groet, Noor
Waarschijnlijk is het ooit in deze club uitgelegd; helaas ik kan het niet vinden.

3 reacties
MaritaA zegt:

De inhoud van het volgende artikel wellicht nuttig?

https://support.apple.com/nl-nl/HT204247

2 oktober 2015 om 14:08.
Noor.W zegt:

Hallo Marita,
Dank voor het artikel. Helaas is zelfs na 1,5 uur Applesupport het niet gelukt om een backup te maken in iCloud, hoewel de ruimte daar leeg gemaakt was en de te backuppen bestanden lang geen 5Gb zijn. We hebben van alles geprobeerd, maar ik kan de fotobibliotheek en veel apps zelfs niet uitsluiten van de backup. Apple support weet het ook niet meer en nu laat ik het maar. Zal vandaag in iTunes een nieuwe backup maken; hopelijk lukt het daar wel.
Fijn weekend gewenst, Noor

3 oktober 2015 om 09:56.
MaritaA zegt:

Dit hoor ik wel vaker, Als je zin hebt zou je kunnen overwegen na het maken van een backup, de iPad naar fabrieksinstellingen terug te zetten en opnieuw te beginnen, en dan zelf (niet de backup uit iTunes) alle weer invoeren. (mailinstellingen, aangekochte apps downloaden uit de asstore, face time en berichten weer activeren etc.Lost vaak veel op.

jij ook een prettig weekend.

3 oktober 2015 om 10:01.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club