Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
update iphoto
Geplaatst op 5 oktober 2015 om 21:46 door ruudbvdijk
Eén bericht van gemaakt door beheerder (MaritaA)


Ik weet dat ik iPhoto niet kan updaten, omdat die vervangen is door photo, maar mijn iMac komt met die mededeling dat ik iPhoto moet updaten en ik krijg het met geen mogelijk aan zijn verstand dat ik iPhoto helemaal niet heb, wat kan ik er aan doen, dat die melding niet meer op mijn computer verschijnt. Ik vind dit erg vervelend!!!
Groet Ruud van Dijk
Schermafbeelding2015-10-05om21.43.46.png
4 reacties
MaritaA zegt:

Welk besturingssysteem stond er op je mac toen je die kocht?
Kan je bij Spotlight iPhoto invullen en kijken of er iets tevoorschijn komt?

6 oktober 2015 om 10:05.
ruudbvdijk zegt:

Dag Marita,
ik heb met spotlight iphoto ingevuld en in de bijlage is dit er uitgekomen,
ik heb een late imac 2012 maar ik weet niet welk besturingssysteem er op stond.

Schermafbeelding2015-10-06om12.12.06.png
6 oktober 2015 om 12:20.
MaritaA zegt:

De laatste update versie is 9.6.1, die staat er kennelijk niet op bij jou zo te zien.
maar wat me verbaast is dat witte verbodsbord er door heen.
Toevallig geprobeerd te verwijderen?

Bij mij werkt iPhoto gewoon naast mijn Foto's , ondanks dat ik alles naar foto's heb gemigreerd.
Krijg alleen de melding als ik iPhoto open, dat alles in Foto's staat, maar als ik klik op openen in iPhoto werkt het .

Probeer het(iPhoto) eens te openen vanuit spotlight.
Lukt dat niet, dan zal je met die melding moeten leven,
Je kan hooguit de meldingen afzetten voor updates, maar dat lijkt me niet wijs.

6 oktober 2015 om 12:41.
ruudbvdijk zegt:

Dag Marita,
Ik had nog meer ijzers in het vuur, ik heb hier ook apple voor aangesproken, maar die zijn altijd wat onduidelijk met wat oplossingen betreft, maar gisteravond kreeg ik het advies contact op te nemen met apple care(kreeg incidentcode mee) zogezegd zo gedaan en zij hebben het scherm op afstand overgenomen met wat handigheden, samen hebben wij toen iphoto verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Nu is de melding weg en kan ik ook weer Iphoto gaan gebruiken, ik ben daar reuze blij mee.

Marita, dank voor het mee denken.
Met vriendelijke groet,
Ruudbvandijk.

6 oktober 2015 om 12:54.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club