Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Gemarkeerde berichten iPad 4
Geplaatst op 2 november 2013 om 11:42 door Noor.W
Ik markeer soms berichten, die ik later wil lezen. Na lezing verwijder ik ze meestal. Nu zie ik in mijn mailmap, dat daarin het aantal "gemarkeerde berichten" niet minder wordt. In de loop der tijd heb ik er 210 gemarkeerd, berichten verwijderd en er staan nu nog 40 werkelijk in. Echter het cijfer achter gemarkeerde berichten blijft op 210 staan. Vraag: zijn die nog ergens vindbaar, kan ik ze daar dan verwijderen en hoe verander ik dat getal voor het huidige aantal?
6 reacties
Miax zegt:
Als je je berichten verwijderd hebt, leeg je dan ook je prullenbak van mail? Volgens mij moet het dan weg zijn.

Ik heb een iPad2 en zie nergens zoveel gemarkeerde berichten. Ik zie ze wel door het merkteken dat geplaatst wordt.
Groetjes Mia
2 november 2013 om 16:45.
dolfijn150 zegt:
Dit is na de update naar iOS 7. I gebeurt. Ik had er toen ineens 82 i.p.v. de 8 die gemarkeerd waren bij mij.
Die blijven staan maar zijn nergens meer.

Groetjes Hennie,
Mijn website
Mijn blog
3 november 2013 om 09:17.
Noor.W zegt:
Inderdaad is dit euvel na de update naar IOS 7; prullenbak leeg ik dagelijks. Nu nog ontdekken hoe dit "goed" te krijgen.
3 november 2013 om 11:54.
MaritaA zegt:
Noor, wil jij uitleggen wat je precies doet.
Ik heb n.l in het begin van IOS 7 het verkeerd toegepast en die postbus gemarkeerd staat nog steeds op 2 door die fouten,(maar wel leeg) nu gebeurt het niet meer.


Ik hoor (lees) het eventueel wel hier.
3 november 2013 om 15:44.
Noor.W zegt:
Sorry Marita, ik lees nu toevallig bovenstaand verzoekje; probleem dat je niet wet of er op een eerder bericht later nog een reactie is gekomen.
Ik mik na lezing het gemarkeerde bericht in de prullenbak, die ik dan later leeggooi. Het aantal gemarkeerde berichten vermindert daardoor niet. Dat gebeurt wél als ik éérst de markering ophef en dán de mail verwijder. Dat doe ik nu dus, maar het basisgetal blijft bestaan.
Ik gebruik een Ziggo-account, dus niet in de Cloud. Groet, Noor
6 november 2013 om 00:42.
MaritaA zegt:
Precies Noor, dat is wat ik beoogde met het stukje, de manier waarop het verwijderd wordt, maakt dat de teller naar beneden gaat of niet.
Dus het gebruik van het "schuifje", waardoor je de mogelijkheid/optie meer krijgt met daarin de mogelijkheid om markeren ongedaan te maken. Doordat het fout is behandeld in het verleden, gaat de teller van de fouten niet naar beneden, maar ook dat had ik geschreven.
Heb je al gezien en gelezen hoe de clubs weer aangepast/verbeterd zijn?
Bij je eigen clubprofiel, berichten staan jouw geplaatste berichten oranje gekleurd (mapje) je kan zo sneller zien of er reacties zijn. (dus ook een gemarkeerd (knipoog) bericht.)
Bedankt voor je feed-back.
6 november 2013 om 09:12.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club