Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
Back-up geplaatst
Geplaatst op 5 maart 2016 om 19:04 door cdjpronk

Heb een back-up geplaatst op een externe harde schijf Mijn comp. heeft het besturingssysteem W10. Toen ik naar de bestanden op de externe schijf ging kreeg ik 471 gecomprimeerde bestanden te zien.Mijn vraag is: klopt dit en zo ja hoe pak ik ze uit om te weten welke ik moet hebben?

Fijn weekend Kees. (cdjpronk)

5 reacties
DirkB zegt:

Met welk programma is de backup gemaakt?
Met ditzelfde programma is hij waarschijnlijk te bekijken.

5 maart 2016 om 21:12.
cdjpronk zegt:

Wat bedoel je met programma? De naam van de schijf is WD My Passport Essential SE en ik heb een back-up met W10 gedaan via de USB ingang van de comp.

5 maart 2016 om 23:35.
cdjpronk zegt:

Wat bedoel je met programma? Ik heb een harde schijf van WD Mypassport Essential SE. En op W10. Schijf bij back-up aangeklikt werd in de comp. aangegeven als schijf D en daar een back-up van genomen bij geavanceerde stellingen. Als je wat anders bedoeld hoor ik het wel he?

5 maart 2016 om 23:52.
LucasB zegt:

Indien de backup is gemaakt met de software van de WD my passport Essentials SE schijf kijk dan naar de handleiding van deze schijf. Indien u die niet heeft is hij te vinden via deze link

9 maart 2016 om 11:58.
DirkB zegt:

(Hr Pronk, ik zie 2x bericht staan, de 2e keer is aangevuld; aanvullen/wijzigen kan ook m.b.v. het potloodje rechts bovenin het bericht)

Als de backup is gemaakt in Windows 10 via de instellingen:
Via dezelfde weg is een backup terug te zetten. Kies in het scherm voor 'Meer opties' (zie het plaatje), dan verschijnt de mogelijkheid.
Ik kan het niet nader bekijken omdat ik geen backup maak.

9 maart 2016 om 12:16.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club