Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
Nieuw ww voor gmail
Geplaatst op 7 maart 2016 om 07:22 door Jos h.

Goeiemorgen.
even een waarschijnlijk domme vraag.
ik gebruik al jaren gmail en heb ooit mijn ww veranderd, dat wil ik nu weer doen ( Windows 10). Echter ik zou het nu echt niet weten hoe. Ik neem aan, dat het antwoord simpel is, alleen niet voor mij op dit moment, 86 en zonder kinderen, dus kom ik bij u.
alvast bedankt, josh

5 reacties
MaritaA zegt:

Josh is er een reden om je wachtwoord te veranderen?
Ook op je iPad zal je dan in mail je ww moeten aanpassen en in het mailprogramma op je windows pc.

Ik wil het je graag uitleggen, maar is misschien pc hulp aan huis van SW een prettige, handige oplossing?

Wil je het toch veranderen:
Ga op je windows pc in de webbrowser (IE, denk ik) naar je google, login in mail met je gmail account dus.....@gmail.com en je huidige wachtwoord.
In het vervolgscherm klik je rechtsboven op de 9 blokjes en klik dan op mijn account, vervolgens krijg je verschillende keuzes, waaronder inloggen en beveiliging, klik daarin op inloggen bij Google en dan de instructies volgen.
Er wordt je ook gevraagd om een tweede mailadres en/of een mobiel nummer op te geven, kies voor het mailadres, als je tenminste nog een ander mailadres hebt.

7 maart 2016 om 12:34.
DirkB zegt:

Als het wachtwoord veranderd wordt en als de pc een microsoftaccount heeft met gmail, dan raad ik aan om het daar ook even te wijzigen.

7 maart 2016 om 17:45.
DirkB zegt:

(mijn antwoord volgens 'laatste berichten' van 17:45 uur is om 18:32 uur onzichtbaar)

7 maart 2016 om 18:34.
Jos h. zegt:

MaritaA en Dirk,
na een heerlijk dagje ( met mooi weer) uit, was het heel,plezierig het uitgebreide antwoord van MaritaA te lezen. Nee er is geen reden om het ww teveranderen, ik dacht alleen, ik,lees tegenwoordig daar zoveel over en dit ww is inderdaad wel, inmiddels 8 jaar niet veranderd. Vandaar. ik heb je antwoord opgeslagen en mocht het tzt nodig zijn, probeer ik het of ik ga n/SW hier in Dokkum voor een afspraak. Aan huis iemand laten komen is in N.O.Friesland wat moeilijk, er is geloof ik maar 1 persoon. Alleen ik heb Firefox op de labtop en niet IE, maakt dat verschil in het veranderen? Maar voorlopig mijn dank en tot de volgende vraag. Gezellige avond nog. Josh

7 maart 2016 om 21:31.
DirkB zegt:

Prima Josh, dank voor de reactie.
Het maakt niet uit of er iets wordt veranderd vanuit Firefox of vanuit Internet Explorer.
Op zichzelf is veranderen van een wachtwoord wel een idee maar als het een goed wachtwoord is, dan kan het nog wel even mee. Want het is toch gedoe.

7 maart 2016 om 21:55.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club