Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
Menu bestand
Geplaatst op 1 juli 2016 om 09:47 door SimonV

Ben voor mij iets vreemds tegen gekomen. Het is normaal, volgens mij,dat als je rechts op een bestand klik het menu open gaat en kan je zien wat je allemaal met dit bestand kunt doen. Nu was ik bij iemand en die opende zo`n bestand en kreeg een leeg wit veld. Als hij daar met de muis aanwijzer over sleepte kwam pas dat menu en dat heeft hij nooit gehad. Is er iemand in de club die dat verschijnsel kent.Daaruit volgt dan de vraag; Kan je dat ergens terug zetten?
SimonV

5 reacties
Niekie zegt:

Een hele vreemde en ik denk aan Malware.

Begin met een scan met ADWcleaner link. Klik na het installeren op “Scannen” en wacht totdat dat klaar is en je op "Verwijderen" kunt klikken en start opnieuw op.

Daarna doe je een volledige scan met de Free versie van Malwarebytes: link en verwijder alles wat gevonden wordt.

Dan : Junkware Removal Tool gebruiken. link.

Als je met IE surft kan je daarna via het menu Extra, Internet Opties en dan het tabblad Advanced je instellingen opnieuw instellen.
Kijk in het menu “ extra “ ook even naar het "Invoegtoepassingen beheren". Zorg dat daar maar 1 zoek machine staat en dat mag Bing of Google zijn.

Niek

1 juli 2016 om 11:06.
Cees-1946 zegt:

Niek@ zo is dit bij mij ook gegaan. In de externe harde schijven , zat dit tekentje ook in de mappen etc. Mijn p/c hulp is er mee bezig. Hopelijk vindt hij de code om dit te op te lossen.

2 juli 2016 om 08:16.
Niekie zegt:

Eenhoorn: Deze vraag gaat niet over een vreemd tekentje, maar over een niet goed functionerend context menu, dus ik denk niet dat hier hetzelfde aan de hand is.

Niek

2 juli 2016 om 10:25.
Cees-1946 zegt:

@< Niek. Oke, jij weet er veel meer van dan ik. Voorlopig maar afwachten hoe mijn probleem wordt opgelost.!!

2 juli 2016 om 10:58.
Niekie zegt:

SimonV: Als de scans niet werken, kan je nog systeemherstel proberen, naar een datum en tijd, dat het nog wel goed werkte.

Niek

2 juli 2016 om 11:53.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club