Zoeken
Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
Uw station opnieuw aansluiten
Geplaatst op 20 augustus 2017 om 12:49 door ESPA

Goedemiddag.
Mijn naam is Will
Ik krijg regelmatig een bericht rechtsonder bij het ikoontje berichten dat ik mijn station opnieuw moet aansluiten.
Kan iemand mij duidelijk maken wat hiermee bedoelt wordt?
Als ik dit negeer kan ik gewoon werken op mijn laptop.
Ik zal er een foto bij doen als bijlage, let maar niet op het bootje, maar wel op de tekst
Bijvoorbaat dank voor de medewerking.
Will

_DSC0001.JPG
3 reacties
kareltje zegt:

Heb je een station afgekoppeld (voor een back-up?) terwijl de verkenner nog open stond?
Koppel hem aan en sluit hem af met Hardware veilig verwijderen.

20 augustus 2017 om 14:01.
Reind zegt:

Volgens de melding gaat het om een externe backupschijf die u aan moet sluiten. U heeft waarschijnlijk een automatische backup ingesteld incl. bestandsgeschiedenis naar een externe schijf die bijv elk uur een backup van de bestanden wil wegschrijven naar die schijf. Deze schijf moet dan aangekoppeld zijn op de tijdstippen dat de backup gemaakt moet worden.

20 augustus 2017 om 14:09.
ESPA zegt:

Bedankt voor de antwoorden ik het uitproberen.
Will

20 augustus 2017 om 14:29.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club