Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
avatar
scherm reageert niet op muisklikken.
Geplaatst op 11 januari 2014 om 12:17 door Ex-lid
Sinds ruim een weken heb ik problemen om op sites door te klikken. De muisklik werkt niet -altijd-. Als ik de pagina vernieuw gaat het soms wel. Vanochtend kwam ik op een site waar ik 4 zoek mogelijkheden kan invullen, lukt dus niet meer 1 gaat nog net doch de tweede doet het niet meer. Vernieuwen gaat terug naar af.
Wat kan er mis zijn ?
6 reacties
Marixius zegt:
Zou handig zijn als je zou vermelden met welke browser je werkt, welke versie van je browser je gebruikt, welk besturingssysteem je gebruikt en bij welke site je problemen zich voordoen. Er zijn maar weinig helderzienden bij SeniorWeb en de glazenbol heeft last van ijsaanslag. Wat voor soort muis heb je? Mogelijk dat de batterij bijna leeg is?
11 januari 2014 om 13:23.
avatar
Ex-lid zegt:
Dag Marixius, Zal wat antwoorden geven die ik na enig zoeken gevonden heb. Wat windows 7 is nog niet geheel mijn ding.
Gebruik IExplorer versie ?? *32 misschien. Windows is 7 Home Premium en de site is deze : http://www.postbeeld.com/nl/fsc/home/. Toch leuk dat je in de zomer die glazen bol gebruikt ;-) Mijn muis is een logitech draadloos ding met oplaadbare batterijen die er net inzitten.
groet,
Cees
12 januari 2014 om 11:43.
Marixius zegt:
Op die postzegel site moet je eerst een van de zoek kriteria selecteren door er op te klikken en met een tweede klik wordt de zoekactie geactiveerd die je in het filterblok hebt aangegeven. Na de eerste selectie kun je daarna een tweede selectie combineren met de eerste. Wil je weer terug, dan moet je de ingestelde filters verwijderen.
Ik veronderstel dat je op andere sites geen problemen ondervindt met de muisklik.
12 januari 2014 om 20:10.
avatar
Ex-lid zegt:
Gebruik dit al een tijdje en wat je beschrijft is zoals het moet en ging.
Ga naar de betreffende ,nu klik ik op land, gebeurt niets. Na vernieuwen van de pagina klik ik weer op land en kan een selectie maken, deze komt ook in beeld. De volgende selectie echter kan ik niet maken, de muisklik reageert niet.
Zou het in IE kunnen zitten, krijg ook nu schermen dat IE wordt afgesloten omdat hij niet werkt.
Net geprobeerd met Chrome en dat werkt als een trein....
13 januari 2014 om 16:43.
avatar
Ex-lid zegt:
Op bv marktplaats kan ik een bestaande advertentie van mij niet updaten, wel bv nieuwe tekst invoeren doch niet opslaan, muisklik werkt daar ook niet. Denk dat het toch bij mij een probleem is. Zie ook op bepaalde site's : kan webpagina niet weergeven, is dan een onderdeel van een pagina..
13 januari 2014 om 18:27.
advp zegt:
begrijp ik dat de muis nu werkt?
Ik werk altijd met Google chrome
14 januari 2014 om 15:44.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club