Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
Blauw scherm door updates
Geplaatst op 28 maart 2018 om 10:36 door Ali

Zit met een probleem. De computer kan ik opstarten maar ik zie dat hij aan het updaten is en er draait nog 1 update, zoals ik zie. Zitten elkaar waarschijnlijk in de weg. Computer gaat uit blauw beeld blijft maar verder doet hij niets meer. Hoop dat iemand mij kan helpen.

10 reacties
John-Heynen zegt:

Met een installatie dvd/usb stick kan je in Opstartherstel komen. Maar als je geen idee hebt hoe je dit moet doen raad ik aan om Hulp aan huis aan te vragen.

28 maart 2018 om 11:25.
Ali zegt:

Bedankt, ik zal hulp vragen want een dvd/USB stick ken ik niet. Wel USB stick. Ik durf het niet aan, maar vriendelijk bedankt.

28 maart 2018 om 11:45.
Ali zegt:

Bedankt, ik zal hulp vragen want een dvd/USB stick ken ik niet. Wel USB stick. Ik durf het niet aan, maar vriendelijk bedankt.

28 maart 2018 om 13:28.
Niekie zegt:

Als het een laptop is. Schakel deze eens uit, verwijder de accu (als dat kan) en de voedings adapter en houdt de aan/uit knop 5 hele seconden ingedrukt. Plaats dan de accu weer en start weer op.

Is het een pc: Verwijder de aansluitkabel van de 220 volt.
Druk een keer of 10 op de aan/uit knop om rest spanning te verwijderen , sluit de 220 kabel weer aan en start opnieuw op.

Ik heb even de titel van uw bericht aangepast, zodat deze ook iets over het probleem zegt.

Niek (beheerder)

28 maart 2018 om 13:32.
Ali zegt:

Bedankt Niek,
het is voor mij de eerste keer dat ik een vraag stel, dus de aanhef en wat er en waar weet ik niet. Moet ik daar mee beginnen?
heb net de computer naar een winkel gebracht om na te laten kijken.
ik zag het niet zitten om het zelf te doen.

28 maart 2018 om 14:40.
Niekie zegt:

Geeft niets Ali. Alle begin is lastig, maar als je daar een goed onderwerp neerzet werkt de zoekfunctie ook beter.
Nu weet ik nog niet of het een pc of laptop betreft, maar als hij nu bij de reparateur is, komt het vast goed.

Niek

28 maart 2018 om 21:33.
Ali zegt:

Het is een laptop. Toen hem bracht inderdaad de accu eruit gehaald maar dat was niet het probleem. Ze kunnen het nog niet vinden. Schijf is ok.

28 maart 2018 om 21:41.
Cees-1946 zegt:

Een poosje geleden, deed mijn desktop niks meer. Ruim 8 jaar oud. Tsja wat nu-? Systeem/beheerder Jeffrey er bij gehaald.. Hij is met het beeldscherm naar mijn laptop gegaan en had daardoor gezien, dat door een update iets in het systeem was veranderd.. Onmiddellijk werd het beeld weer ingesteld door de stroom voorziening in en uit te schakelen. Probleem opgelost. Verder ook geen kosten gehad. Een kleinigheidje maar je moet het maar weten.

29 maart 2018 om 08:41.
Ali zegt:

Bedankt voor je antwoord. Ze maken van de laptop eerst een back-up en gaat hem opnieuw installeren. Ze krijgen het niet voor elkaar. Ze hebben van alles geprobeerd en nu dus op deze manier. Ik had hetzelfde probleem. Ik had ook een backup die de boel blokkeerde.
bedankt voor al jullie antwoorden. Ik krijg wel een behoorlijke rekening.

29 maart 2018 om 11:54.
Cees-1946 zegt:

Wat jammer, dat je zo'n iemand als Jeffrey niet hebt.. Deze hobbyist rekent nauwelijks iets wanneer hij komt om mijn pc problemen op te lossen. In Breda en Baronie Tv zijn ze heel blij met de medewerking die hij spontaan aanbied. Geen idee, wat het met een laptop zou kunnen zijn. Misschien iets met het beeldscherm, dat verstoord is geraakt door een update. Alles is mogelijk,

29 maart 2018 om 12:46.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club