Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
computerhulp gezocht
Geplaatst op 2 april 2018 om 10:52 door asteri

Goede morgen allen,
Ik zoek een goede pc dokter in Rotterdam e.o. Mijn harde schijf ( denk ik ) heeft flinke problemen . Hij is erg traag, heeft vastlopers en gisteren, out of the blue, ineens een blauw scherm toen ik de cam aansloot om te Skypen. De pc is 4 jaar oud, en ik zou erg graag nog een poosje mee door werken totdat in 2020 Windows 7 stopt met support. Dan schaf ik wat nieuws aan. Indertijd bij Paradigit gekocht, maar deze winkel is helaas uit Rotterdam vertrokken. En een vertrouwd adres heb ik verder helaas niet!
( Niekie, kan ik jou niet strikken?
Fijne 2e Paasdag
Asteri

4 reacties
BenW zegt:

Een kleine zoekslag op internet levert o.a. dit resultaat op: CompuNol. Lijkt niet verkeerd te zijn, ook niet op basis van klantbeoordelingen.
NB: U woont voor mij veel te ver weg.

2 april 2018 om 11:33.
LeoW zegt:

Mogelijk kan een collega ambassadeur PCHulp aan huis voor u iets betekenen. Ik zou hier een hulpvraag voor hulp aan huis indienen. Er komt dan iemand die in uw regio woont bij u aan huis. Hij/zij kan sowieso met bijv HirensBoot controleren of uw harde schijf vervangen moet worden of niet.

2 april 2018 om 14:40.
asteri zegt:

Beste allen, ik wilde even laten weten hoe het mij en mijn pc- tje verder is gegaan. Ik heb contact gezocht met de computerboer die Ben aanraadde. Was lekker dichtbij.
Harde schijf, geheugenbankje, etc etc waren ok. Geen beschadigingen. Er wordt nu een nieuwe Windows 7 installatie gedaan, verder werd aangeraden de " zware " Norton te vervangen voor Kapersky. Ik hoop nu van de vastlopers en blauwe schermen af te zijn. Ik ben opgelucht dat het geen dure dingen waren,
Dank voor de adviesen
asteri

4 april 2018 om 22:10.
BenW zegt:

Mooi dat u ermee geholpen bent. Voor mij is dat bedrijf natuurlijk een compleet onbekende, maar goede klantwaarderingen vertellen veel. Het is niet ongebruikelijk dat dit soort 'kleine' bedrijven vaak betere en meer persoonlijke service leveren dan gerenommeerde elektronica ketens.

4 april 2018 om 22:39.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club