Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
Schermkleur
Geplaatst op 16 april 2019 om 17:13 door AddyR

Sinds gisteren zit er over mijn beeld een roze kleur. De achtergrond van b.v de site van senior web is niet meer wit maar licht roze Bovenaan donkerder van onderaan. Het beeld flikkert ook als ik scrol. Het is een oude pc. Geeft hij de geest of is mijn beeldscherm de oorzaak?

4 reacties
BenW zegt:

Betreft het een laptop? Zo ja, dan is óf het beeldscherm aan het eind van z'n latijn óf de connectie tussen het moederbord en het beeldscherm zit iets los. Deze tweede oorzaak komt vaker voor dan de eerste en is relatief eenvoudig te repareren.

16 april 2019 om 17:32.
AddyR zegt:

Het is een vaste pc . Ik heb alle verbindingen nog een goed aan gedrukt en heb nu wel een witte achtergrond. Hoop dat het zo blijft. Zo niet dan meld ik me weer. Hartelijk dank voor je reactie.

16 april 2019 om 17:39.
BenW zegt:

Graag gedaan en mooi dat het beeld weer normaal is. In nagenoeg alle gevallen betreft het een verstoring tussen het moederbord en het beeldscherm. Meestal een loszittende of niet volledig sluitende bevestiging. In uiterst zeldzame gevallen wil de grafische kaart nog wel eens defect zijn, maar gelukkig is dat bij u dus niet het geval.

16 april 2019 om 18:52.
DirkB zegt:

Bij mij was destijds de grafische kaart het probleem. Vernieuwen is niet duur en niet ingewikkeld.

16 april 2019 om 21:30.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club