Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
onderdelenupdate 2004
Geplaatst op 28 juni 2020 om 10:57 door JovanHalen

Ik hoop dat ik mij tot de goede club wend. Ik kreeg het bericht dat de onderdelenupdate 2004 gereed stond om te worden geïnstalleerd. Ik heb dat gedaan, maar kreeg de melding dat de update was mislukt en dat men het later nog eens probeert. Moet ik mij zorgen gaan maken? De melding dat de update gereed staat is overigens nu verdwenen.

3 reacties
HaWee zegt:

Geen zorgen maken.
Bij pc's met bepaalde specifieke onderdelen heeft de update moeite en Microsoft bied (om problemen te voorkomen) aan deze pc's de update nog niet aan . (terwijl ze ondertussen werken aan een oplossing) Als hij wel wordt aangeboden "denkt" MS met de huidige info dat het zou moeten lukken maar het kan altijd toch nog fout gaan, in dat geval gaat info over het probleem naar MS en gaan ze er aan werken om ook dit probleem op te lossen. Als dat is gebeurd komt de update vanzelf weer beschikbaar bij jou.

28 juni 2020 om 11:20.
JovanHalen zegt:

Beste Hawee, dank voor de snelle reactie. Aan mijn laptop kan het in ieder geval niet liggen; die is pas een jaar oud. Ik wacht rustig af.

28 juni 2020 om 11:27.
DirkB zegt:

Met de leeftijd van de laptop heeft het niet direct te maken en met alle updates komt het voor dat installeren soms niet direct lukt. Gaat goedkomen.

28 juni 2020 om 13:55.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club