Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
Vernieuwing?
Geplaatst op 27 september 2020 om 20:12 door Klaartje

Werk met Windows 10.
Op mijn bureaublad heb ik een icoon om vragen te kunnen stellen in verschillende clubs. Het icoon staat er nog, maar is totaal veranderd. Kan nu ook niet inloggen, en ben benieuwd of dit bericht dan ook overkomt. Het verbaast mij weer iedere keer dat er plotseling veranderingen zijn, ook met andere programma's.
Ook heb ik problemen met Open Office Writer. Alle tekst is daar rood onderstreept. Maak ik een typefout, dan kan ik dat niet verbeteren, dan alleen kopiëren, verwijderen of plakken.
Hoe kan ik mijn PC Desktop beter instellen? Kan dat liggen aan Windows-Update?
Dank voor het meedenken.

5 reacties
HaWee zegt:

Is je nieuwe icon zoals deze afbeelding?
Dat is de nieuwe Edge die de oude Edge heeft vervangen.

27 september 2020 om 20:17.
Klaartje zegt:

Nee, dat icoontje is nog steeds dat bewuste vogeltje van Seniorweb. Afgelopen zomer heb ik thuishulp gehad, en toen is er wel het e.e.a. veranderd. Wat......dat weet ik niet, omdat ik niet zo op de hoogte ben van al die veranderingen. Ik had best weleens een probleempje, en dan kon ik een vraag stellen. Het vreemde is dat ik nu niet eens hoef in te loggen, blijkt. Als ik op mijn icoon klik, dan krijg ik een totaal ander beeld dan ik was gewend.
Hoe kan ik zien of ik Edge heb?

27 september 2020 om 20:34.
DirkB zegt:

Waarschijnlijk gebruik je de webbrowser Edge. Deze is vernieuwd en verbeterd en ik vermoed dat bij jou nu de nieuwe versie is geïnstalleerd (die ziet eruit zoals het plaatje dat HaWee laat zien). Daardoor kan het icoontje met de link naar de Clubs van SeniorWeb er ook anders uitzien. Bij mij ziet het er uit als op bijgevoegde schermfoto. Is dat bij jou hetzelfde?
Als blijkt dat je niet meer apart in de Clubs behoeft in te loggen, dan heb je (misschien zonder het te beseffen) aan Edge toestemming gegeven om het wachtwoord te bewaren. Dat is wel zo gemakkelijk.

27 september 2020 om 20:54.
Klaartje zegt:

Het gaat mij niet zozeer om het icoontje, maar wel dat het allemaal zo veranderd is. Ik moet nu behoorlijk zoeken voor dat ik een vraag kan stellen. Volgens mij gebruik ik Google Chrome.

27 september 2020 om 21:05.
DirkB zegt:

OK het lijkt erop dat je bij een andere pagina bij SeniorWeb uitkomt dan je wilt.
Je zou je snelkoppeling naar SeniorWeb kunnen verwijderen en opnieuw instellen. Maar ik gebruik geen Chrome, dit kan iemand anders wel uitleggen.

27 september 2020 om 22:25.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club