Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
voltooien installatie
Geplaatst op 27 mei 2021 om 20:27 door asteri

beste mensen,
Ik heb nu een aantal keren deze melding gekregen, en ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Ik wil mijn telefoon niet aan de pc koppelen, i k wil niet ontgrendelen met glimlach , kortom, kan ik dit blijven negeren?? Of gewoon doorgaan en niks van dit alles aanmelden??
Help !!

4 reacties
HaWee zegt:

je moet er een keer doorheen , het meeste zoals telefoon , office etc. kun je zeggen , nee of overslaan . Alleen Hello pin moet je instellen maar zodra je klaar bent met dat gezeur ga je naar Instellingen - Accounts - Aanmeldingsopties - Hello pincode - knop Verwijderen en hij is weer weg (tot de volgende grote update .........)

27 mei 2021 om 21:20.
DirkB zegt:

Ik zou doorgaan maar niets aanzetten.

Zelf ontgrendel ik de computer wel met een glimlach, maar die is van mijzelf.

27 mei 2021 om 21:21.
asteri zegt:

Dus gewoon op doorgaan klikken, maar dan??. Ik wil geen !! van de 6 opties, zit ik niet op te wachten. Cloud gebruik ik niet,
En waar kan ik dan vinden om het uit te schakelen ?

27 mei 2021 om 23:42.
HaWee zegt:

Instellingen - Accounts - Aanmeldingsopties - Hello pincode - knop Verwijderen en hij is weer weg

27 mei 2021 om 23:48.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club