Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
Demon tools
Geplaatst op 27 oktober 2022 om 15:53 door Harie

Wie kent dit programma en wil me eventueel helpen. Ik heb een cursus Spaans en die moet ik hiermee converteren. Het is een ISO bestand

8 reacties
RobdG zegt:

Ik vermoed dat je Deamon bedoelt en dit schijnt een handleiding daarvoor te zijn. Aangezien ik het niet gebruik, zal ik hem ook niet downloaden

27 oktober 2022 om 16:43.
Harie zegt:

je hebt gelijk en daar ik geen dvd brander heb op mijn laptop heb ik deze nodig om de Iso file op mijn computer te zetten

27 oktober 2022 om 20:49.
Groetend zegt:

Het kan waarschijnlijk ook mbv een USB stick ipv met een DVD.

27 oktober 2022 om 21:00.
Harie zegt:

Dat kan maar ik ben te dom om dat allemaal te begrijpen en daarom vraag ik hulp of er iemand is die me kan helpen om daemontools in te stellen

27 oktober 2022 om 21:52.
Groetend zegt:

Dan ben ik ook dom want ik vind werken met isobestanden ingewikkeld.
Wat ik wel weet, is dat je ipv een DVD een USB stick kunt gebruiken om iets te installeren. Een usb stick hoef je niet te branden, het bestand kan erop gezet worden (hoe het verder gaat weet misschien iemand anders).
Ik heb wel een vraag wat wil je met Daemon doen? Ik weet eigenlijk niet waarvoor het dient en waar het is te vinden. Programma's zijn vaak ook zonder iso bestanden te installeren, misschien zit daar de oplossing.

27 oktober 2022 om 22:36.
HaWee zegt:

ik ken Deamon niet maar als ik even op de site kijk dan is het een programma om iso bestanden te "laden" alsof je een dvd speler in de pc hebt. Het is dus een programma wat de iso kan afspelen alsof het een dvd is .
Ik vermoed dat je gewoon volgens de handleiding waar RobdG naar verwijst het programma installeert en daarna kiest voor "add a new drive" en daarna "mount a image" en dat doe je dan door de iso te kiezen.
Trouwens de handleiding is zeer uitgebreid , onderaan de pagina staat "Op de volgende pagina gaan we Daemon Tools configureren." als je klikt p configureren dan kom je op een nieuwe pagina waar uitvoerig staat hoe het programma te configureren en daar weer onderaan wordt je weer naar een volgende pagina verwezen "creeeren van een image bestand, dit hoef je niet te doen omdat je al een iso hebt, weer onderaan de pagina staat een link naar "een image bestand mounten" hier staat dus hoe je de iso moet kiezen om af te spelen.

Ik denk dat je even hulp aan huis of hulp op afstand moet vragen.

27 oktober 2022 om 23:02.
TPas zegt:

Je kunt met bv het programma WinRar ook je iso bestand uitpakken er zijn legio van dit soort programmatekst die dat kunnen. Daarna kun je via een ind iso aanwezige Setup je programma installeren.

28 oktober 2022 om 11:38.
Colenbrander zegt:

Ik weet niet precies wat u met de isobestanden wilt doen, maar waarschijnlijk zit de functie gewoon in Windows. Als u er met de rechter muisknop op klikt, ziet u koppelen en schijfkopiebestand branden. Met koppelen krijgt u een extra drive waar de inhoud van de iso gewoon te lezen en te gebruiken is. Met de brandoptie maakt u een dvd of cd schijfje.

2 november 2022 om 13:15.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club