Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
Advanced Systemcare bevindingen
Geplaatst op 14 augustus 2014 om 17:48 door EdBo

Ik werk al een tijdje met Advanced Systemcare van IObit. Daar naast Malware fighter en Driver booster, ook van IObit. Zelf ben ik erg tevreden over deze Aplicatie's. Op SeniorWeb kon ik niks hier over vinden. Nu vroeg ik me af wat de bevindingen van anderen zijn.  Zelf heb ik Advanced Systemcare 7.3 Pro

3 reacties
Zippper306 zegt:

Advanced SystemCare is op zich een goed programma, maar door al die rommel mee te installeren graaft Iobit zijn eigen graf.

En mijn ervaring met Advanced SystemCare is dat er veel te veel verwijderd wordt.

Dit geld voor de Pro en de Free versie, en er ook nog eens ongevraagde software op een sneaky manier wordt mee geïnstalleerd.

Iobit verandert o.a. je standaard zoekmachine, en nog meer ongein probeert Iobit te installeren, kijk dus goed uit, waar je een vinkje plaatst of juist weg moet halen.

Iobit verandert je standaard startpagina in IE11, in Yahoo zoek. Dit is met geen mogelijkheid te veranderen, of je zult Advanced SystemCare in zijn geheel moeten verwijderen !!

Let tijdens de installatie goed op!
Advanced SystemCare Free biedt tijdens de installatie aan om diverse onnodige werkbalken, zoekmachines en andere irritante wijzigingen op je pc door te voeren.

Weer een softwareboer die meent dat jouw computer niet van jou is maar van de een of andere softwareboer is.

Je kunt die ongewenste programma's verwijderen met de Revo Uninstaller
 

14 augustus 2014 om 19:38.
Niekie zegt:

Ik ben het volledig eens met Zipper306 en blijf heel ver weg van ASC.  Ik noem het altijd "opgedrongen troep"als je er aan begint.

 

Niek

14 augustus 2014 om 20:49.
Jan.Koll zegt:

 

Zowel de gratis als de betaalde ASC gebruikt en mijn ervaring komt volledig overeen met Zippper306.... Helaas te veel bagger erbij.

Tegenwoordig gebruik ik voor opruimen:
Ccleaner, Cleaner en Register opruimer; Cookies, die ik wil bewaren, leg ik vast bij Opties > Cookies;
Wise Care 365, een deel van de opties want er zijn er ook die minder handig uitpakken en
Revo Uninstaller, opletten dat je de gratis versie download (tenzij je voorkeur naar de betaalde versie uitgaat, dan die kiezen) en gebruik Optie 4 de sterkste opruimer.

Jan

 

15 augustus 2014 om 22:54.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club