Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
c:\windows\system32\dhcpcsvc6.dll vervolg
Geplaatst op 20 oktober 2014 om 16:33 door henk0605

Inmiddels heb ik een afspraak gemaakt bij de pc-dokter. Behalve het dhcp-verhaal lijkt ik ook (opnieuw) last te hebben van een about:blank ervaring en wil m'n Kaspersky bij het opstarten van de pc niet zoals ik gewend ben. Kortom: kommer en kwel. 

Dank voor het meeleven zover.

M.v.g.,

Henk Nauta

8 reacties
Niekie zegt:

Als je nou gewoon HIER verder gaat. Dan blijft het een beetje overzichtelijk.

Niek

21 oktober 2014 om 06:36.
henk0605 zegt:

Je hebt gelijk Niekie, dat is ook de enig juiste weg.

Ik ben echter nog niet zo thuis in hoe het allemaal werkt. Heb ook gezocht hoe ik kon reageren: ik zie de reacties, kan kiezen voor oudste eerste of de nieuwste, maar zie geen kader met bv "plaats hier uw antwoord". Zag geen andere mogelijkheid dan via inloggen weer een bericht te plaatsen. (Dat ik het nu wel goed doe is meer per ongeluk dan een bewuste keuze.)

21 oktober 2014 om 11:57.
HelmaB zegt:

Hallo henk0605,

Zo moeilijk is het toch niet om in het vak Reageer... te gaan typen?

21 oktober 2014 om 14:30.
Niekie zegt:

Ik heb het vinkje gezet bij automatisch inloggen. Dan zie ik altijd alle mogelijkheden.  Ook kan je op je eigen senior pagina instellen, dat je een mailtje wilt bij een reactie op je bericht. Als je op de link in dat mailtje klikt, kom je vanzelf weer bij je eigen bericht uit.

Niek

21 oktober 2014 om 14:31.
henk0605 zegt:

Beste Helma,

Nee, zo moeilijk is dat niet.........

 

Beste Niekie,

Vlgs mij heb ik ook gekozen voor automatisch inloggen. Waarna ik via Clubs, cluboverzicht, kies voor club pc onderhoud.

Ik krijg dan een scherm zoals in de bijlage. Ik heb alleen het begin gekopieerd. Waarom ik daar dan geen kader zie waarin mijn reactie kan typen begrijp ik niet.

Ik kan kiezen voor "log in om mee te doen", als ik dat doe kom ik weer in het inlogscherm waar mijn gegevens al staan ingevuld. Kies ik vervolgens voor inloggen dan is het "reageerkader" wel te zien bij de reacties. Vinkje gezet bij "inloggegevens onthouden", maar dat is de volgende keer toch weer weg. Zal wel ergens in de instellingen van de pc zitten. Dat is niet zo erg, dit lijkt in ieder geval de weg om te kunnen reageren op wat je schrijft (binnen hetzelfde incident). Als je nog een nuttige aanwijzing hebt houd ik me graag aanbevolen.

M.v.g., 

Henk Nauta

21 oktober 2014 om 17:25.
Niekie zegt:

Of in je browser is ingesteld, dat bij het afsluiten ervan, alles moet worden geschoond of een programma, als ccleaner wordt bij het opstarten (volledig overbodig) ingezet om alles te schonen.

Voor ik verder inga op je vraag: In het andere topic heb ik vermeld waar de melding mee te maken kan hebben. (Onedrive/Windows live)

Gebruik je die programma's ook?

Niek

21 oktober 2014 om 18:09.
henk0605 zegt:

One Drive is wel geinstalleerd (in W8.1) maar ik ben me er niet van bewust dat ik dat gebruik. Als ik nu kijk zitten er wat foto's in. Ik denk dat dat komt omdat ik die heb verstuurd. Als ik zelf dingen opsla ga ik bewust om onedrive heen. Windows live gebruik ik ook niet, althans dat ben ik me niet bewust.

Wel gebruik ik Window Live Mail.

Zoals aangegeven in het andere bericht ga ik met m'n pc naar de dokter dus het kan zijn dat ik de komende dagen niet in de gelegenheid ben om te reageren.

Henk

22 oktober 2014 om 11:00.
henk0605 zegt:

Nog een aanvulling op mijn antwoord van 10 minuten geleden:

in onedrive zit nog 3 bestanden

1. Mijn notitieblok en

2. taken.

Ik heb daar uit nieuwsgierigheid een keer naar gekeken.

3. een proefversie van Adobe photoshop Elements 13.

 

22 oktober 2014 om 11:13.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club