Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
herstelpunten terugzetten
Geplaatst op 22 maart 2015 om 15:23 door Henk N B Fer

Beste vrienden. Ik zit met het volgende probleem:Ik heb bij de cursuscomputeronderhoud  ook geleerd herstelpunten terug te zetten, maar als ik probeer terug te gaan naar 22-01 loopt alle als gesmeerd, maar toch krijg ik steeds de mededeling dat het mislukt is. Wat is er aan te doen dat het toch goed gaat.Volgens mij breng ik het geleerde in praktijk zo als genoteerd (en zo als in W8 v senioren OOk staat.) Wie kan een radeloze persoon bijstaan???

HENK N B Fer  

7 reacties
avatar
Ex-lid zegt:

Henk,

Welke windowsversie gebruik je?

Op deze pagina is meer te vinden over systeemherstel m.b.v. herstelpunten: http://www.seniorweb.nl/artikel/54930/problemen-oplossen-met-systeemherstel-windows-8-1. Hopelijk helpt je dit verder. 

Je zou als test een herstelpunt kunnen maken voor vandaag en deze direct er na terugzetten. Mocht dit mislukken horen we graag de details (foutmeldingen/afbeelding ervan)

Ik neem aan dat je systeemherstel trouwens wilt gebruiken om een probleem te verhelpen. Bedenk dat systeemherstel veel, maar niet alle (technische) problemen kan terugdraaien of oplossen. De vraag is dus wat je met systeemherstel wilt oplossen...

 

 

22 maart 2015 om 15:41.
Henk N B Fer zegt:

Toch probleem oplossen .Ik ontvang sinds 21/01 geen nieuwsbrieven meer en als ik er op reageer, is of het mailadres niet goed of ik sta niet ingeschreven terwijl VOOR die datum alles nog zonder problemen verliep 

22 maart 2015 om 16:52.
avatar
Ex-lid zegt:

Heb je dit al eens opnieuw geprobeerd bij de homepage van SeniorWeb?

22 maart 2015 om 17:07.
Karel-Ster zegt:

Helaas wordt deze functie (herstelpunt) vaak verkeerd gebruikt. Vaak hebben mensen er iets over gelezen en als er dan iets niet werkt (internet of email) "hey, ik ga terug naar een vorig herstelpunt, dan komt het vast goed". Daar is het herstelpunt niet voor gemaakt !! Ik heb al diverse malen de boel moeten repareren omdat er toen (na herstelpunt) nog veel meer niet werkte.

Een herstelpunt pas je toe als hardware niet meer goed werkt (na bijv een update) en niet als het internet of email niet meer werkt. Voor sommige mensen zou die knop verboden moeten worden !!

22 maart 2015 om 20:46.
avatar
Ex-lid zegt:

Kareltje heeft hierin helemaal gelijk. Om dit euvel te verhelpen is systeemherstel niet de oplossing. De hyperlink wel, of desnoods een telefoontje.

22 maart 2015 om 20:50.
Henk N B Fer zegt:

Een telefoontjewaarheen? En wat doet een hyprlink?

HENK

23 maart 2015 om 14:43.
avatar
Ex-lid zegt:

Heb je weleens op "Contact" geklikt, naast A A A rechtsboven?
Er staat een telefoonnr. en een contactformulier.

23 maart 2015 om 15:04.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club