Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
Vraag over antwoord op vraag van 20 februari 2015 gesteld dor gm en beantwoord door Niekie
Geplaatst op 21 augustus 2015 om 22:43 door BaukeJoustra

Op advies van Niekie heb ik HTtune geinstalleerd. Naar Health gekeken en links onderaan in kleine groene letters " ok ". Verder start er om de 5 minuten iets nieuws op bij " next update ". Dacht dat dit wel een keer zou stoppen maar na een uurtje of 10 er zelf maar een einde aan gemaakt. Weet dus niet zo goed wat ik hiermee moet. Volledige error controle heb ik maar gelaten voor wat het is.
Toen aan de slag met ADW cleaner. Hier krijg ik een melding in de trant van " dit programma wordt zelden gedownload en kan schade aan uw computer veroorzaken ". Ben toen maar niet verder gegaan. Vraag is moet ik mij hier iets van aantrekken of kan ik gewoon doorgaan?

Wanneer Niekie of iemand anders mij hier verder mee ka helpen zou ik dat zeer op prijs stellen.
Groet Bauke.

3 reacties
Niekie zegt:

Ik kan de vraag van 20 februari niet meer terug vinden. Als je HDtune via de link die ik gaf hebt gedownload is dat een zeer clean programma.

Er start "iets nieuws op" kan je beter omschrijven wat je hiermee bedoeld?

En inderdaad het gebruik van Adwcleaner geeft bij sommige antivirus programma's een melding die je omschrijft. Maar het programma is (gedownload via deze link gewoon een zeer betrouwbaar programma, dat heel veel rommel van de pc af kan halen. (Adware dus)
Je kunt adwcleaner dus gewoon zijn werk laten doen.
Het wordt niet op je pc geinstalleerd, alleen een log met wat het gedaan heeft, wordt getoond.

Niek

21 augustus 2015 om 23:20.
BaukeJoustra zegt:

Niek bedankt voor de snelle reactie. Ik heb HD tune gedownload via de link die jij hebt aangegeven. Met opnieuw opstarten bedoel ik het volgende. Links onder in het scherm wat je krijgt staat Health status ok. Rechts daarvan staat " next update " en daarachter een balkje wat in 5 minuten groen wordt opgevuld en telkens weer opnieuw begint. Misschien is dit iets duidelijker. Verder heb ik nu de ADWcleaner gewoon zijn werk laten doen en is daarmee ongetwijfeld veel troep verwijderd. Ook antimalware(via link )laten lopen.
Nogmaals bedankt voor je tips, mijn computer is er niet sneller door geworden maar het was de moeite van het proberen zeker waard.

Groet Bauke

22 augustus 2015 om 13:13.
Niekie zegt:

Oke duidelijk. het ging dus over het schermpje van HDTune. Ja hij haalt dus elke paar minuten een update binnen van de "Smart" gegevens van de gekozen harde schijf.
Zie hier voor de uitleg van "smart".

En graag gedaan en bedankt voor het terug melden.

Niek

22 augustus 2015 om 18:22.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club