Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Kan geen mails verzenden in WLM
Geplaatst op 4 december 2015 om 22:46 door HenkW

Hallo, probleem bij het verzenden van e-mails in WLM in IMAP. Bij een misschien te veel foto's in WLM is er iets fout gegaan en nu kan ik op mijn laptop W8.1 niets meer verzenden met WLM. Via configuratie heb ik geprobeert het bestand te herstellen maar zonder succes. Daana WML verwijderd, daarna opnieuw opgestart en WLM er weer opgezet. Zonder succes. Toen op onbeveiligde poorten gezet. Zonder succes. Daana Thunderbird geinstalleerd, getest, verzenden en ontvangen in IMAP met beveiligde poorten net als WLM, perfect. Dus de fout zit in WLM. Maar hoe krijg ik deze gereset. Deze fout zie ik in WLM.
Henk

Bijlage: scannen0029.pdf
3 reacties
Niekie zegt:

Zorg dat de laptop even geen verbinding heeft met internet. (modem of router uitzetten bijvoorbeeld)
Start dan WLM eens op ( je krijgt dan eerst een foutmelding die je weg kunt klikken) en kijk in het "Postvak Uit" daar staat 1 Mailtje bovenaan, wat te grote bijlages heeft. Verwijder dat mailtje uit het Postvak Uit en sluit WLM af.
Zorg dat de internet verbinding weer gaat werken en start WLM weer op.
Het zal dan de rest van de berichten die in Postvak Uit staan alsnog verzenden.

Niek

4 december 2015 om 23:19.
HenkW zegt:

Hallo Niek, Toppie, hij doet het weer. De mail met foto's waren voor WLM denk ik te groot 12MB. Ik kon voorheen postvak uit niet vinden maar deze staat onder onder een ander e-mail account. Ik heb op de laptop wifi tijdens je opgegeven procedure uitgeschakeld en daarna weer ingeschakeld.
Bedankt voor je snelle reactie en goed advies. Alweer wat geleerd.
gr. Henk

4 december 2015 om 23:40.
Niekie zegt:

Graag gedaan en ja wifi uitschakelen is het snelst en gemakkelijk, maar dat kost een verhaal om het uit te leggen, als dat niet bekend is. :-)
Fijn dat het weer werkt en bedankt voor het terug melden.
Niek

4 december 2015 om 23:51.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club