Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Kan net ontvangen e-mailbericht niet meer vinden
Geplaatst op 12 januari 2016 om 17:06 door Klaartje

Dag helpers,

Een raar probleem. Zojuist kreeg ik een mail binnen van mijn pensioenfonds. Na gelezen te hebben wilde ik dit bericht bewaren in de persoonlijke opslagmap van het pensioenfonds. Tot mijn verbazing staat dit bericht er niet in! Alleen een oude van 2012.
Ik ben bij start gaan zoeken waar deze mail terecht zou kunnen zijn gekomen. Het mailbericht wordt daar wel vermeld, en ook met de juiste naam en tijd, maar als ik er op klik krijg ik dat oude mailbericht van 2012. Er wordt wél aangegeven waar ik dit zojuist ontvangen bericht kan vinden als ik met de muis er op ga staan. Als ik daar naar toe ga, vind ik niets.
Ik dacht dat ik dit e-mailbericht misschien in een boven- of onderstaande opslagmap had geplaatst, maar dat is niet het geval.
Sinds ik Windows10 had geïnstalleerd, maar na enkele weken toch weer terug ben gegaan naar Windows7, kom ik wel meer van deze vreemde dingen tegen.
Wie weet raad?
Ik werk met IE11, WLM en Windows7
Vriendelijke groet Klaartje

4 reacties
avatar
Ex-lid zegt:

Hadden beide berichten soms precies dezelfde titel, waardoor het misschien niet geplaatst werd?

12 januari 2016 om 17:38.
Klaartje zegt:

Dag Kareltje,

Beide e-mails hebben een hele andere titel. Het enige wat ik zie is, dat het oude e-mailbericht mijn oude e-mailadres heeft en.........een zwart klein blokje met kruisje. Ik heb zojuist even gekeken op Google. Daar kan ik ongeveer de inhoud vinden van het nieuwe bericht wat mij gestuurd werd. Het betreft n.l. veranderingen in 2016. Maar het blijft wel erg vreemd.
Dank voor het meedenken.
Vr.gr. Klaartje

12 januari 2016 om 20:39.
Cees-1946 zegt:

Hopelijk kun je dit bericht terug zien, bij de web/mail van de provider. Vandaaruit doorsturen naar je eigen mailadres en vervolgens gelijk opslaan. Van mijn pc/hulp heb ik vernomen, dat Windows-10 behoorlijk wat probleempjes heeft. Elke dag lees je dit ook in het club-overzicht.

13 januari 2016 om 08:48.
Klaartje zegt:

Ik werk met Windows7. Enkele maanden gelden is bij mij wel Windows10 geïnstalleerd, maar was daar niet te vrede mee. Kort geleden is het weer terug gezet naar Windows7. Op de Webmail van mijn provider, kan ik wel mijn mailtjes lezen. Maar verder ben ik alles kwijt. Kan niemand meer bereiken, omdat e-mailadressen van 3e opgeslagen zijn op mijn PC, en kan die niet meer terug vinden. Ikheb enige dagen geleden al het e.e.a..a. beschreven en Kareltje heeft mij ook adviezen gegeven die niet op te volgen zijn. Dat ligt niet aan Kareltje maar aan een vermoedelijk nieuw e-mailadres wat xs4all 9provider) mij heeft gegeven zonder dat ik daar iets van af wist. Ik kan hier ook niet de antwoorden terug vinden die ik van andere mensen heb ontvangen. Maandagavond neemt xs4all contact met mij op.
Groet Klaartje

16 januari 2016 om 20:30.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club