Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
E-mail bericht voor ander komt bij mij binnen
Geplaatst op 18 februari 2016 om 13:50 door Klaartje

Hallo allemaal,
Werk met EI11, Windows7 en WLM

Weer iets wonderlijks met e-mailberichten.
In WLM heb ik opslagmappen/persoonlijke opslagmappen met goed ingesteldeberichtregels.
Als dus b.v. Jantje in mijn persoonlijke opslagmap staat, en hij verstuurd een bericht aan mij, dan kan ik direct zien dat zijn bericht ín die persoonlijke opslagmap terecht komt.

Nu doet zich het vreemde geval voor dat, iemand die een bericht stuurt naar iemand anders, bij mij in de persoonlijke opslagmap te recht komt. M.a.w. die mail is helemaal niet voor mij bestemd. Het is een persoon die veel mailtjes verstuurd naar de genealogiegroep van Seniorweb.

Wie weet waar de fout zit?
Groetjes Klaartje

9 reacties
DirkB zegt:

Die ander heeft je e-mailadres in de verzending opgenomen (misschien als bcc), dit gebeurt niet vanzelf. Het zal een vergissing zijn.
Als je de persoon vertrouwt, dan zou ik hem/haar vragen om dit niet meer te doen.

18 februari 2016 om 13:55.
Klaartje zegt:

Ik heb het al eerder met de persoon er over gehad. Maar er wordt gezegd dat er bij mij, v.w.b. de berichtregels, iets niet goed staat ingesteld, wat onjuist is. Ik heb ongeveer 8 persoonlijke opslagmappen, die op de zelfde manier bij berichtregels zijn ingevuld, en wat ook allemaal goed gaat. Ik vraag mij af of het mogelijk aan Seniorweb kan liggen óf aan de instelling van Windows10. (Heb ik niet). Ik ga weer navraag doen.
bedankt voor jereactie.

18 februari 2016 om 14:35.
Niekie zegt:

Is deze vraag niet gewoon een vervolg op deze ? (die nog niet af was)

Niek

18 februari 2016 om 17:00.
DirkB zegt:

Tja ik weet niet of je zelf in de genealogiegroep zit. Het is denkbaar dat je e-mailadres erin zit. Stel je zit er niet in, meld je dan aan, wellicht is te zien welke e-mailadressen meedoen.

18 februari 2016 om 19:12.
Klaartje zegt:

Wat dom!!!! Kan je zien dat ik oud wordt;)). Ik heb erg veel problemen met mijn PC gehad ( en nog een beetje), doordat 2 monteurs van xs4alldachten het e.e.a. goed te hebben ingesteld. Niet dus en een hoop narigheid.Maar dat zal ik ook wel eerderhebben verteld.

Ik zit inderdaad al jaren lang in de genealogiegroep. Er ging nooit iets mis, en alle berichten die voor genealogie binnen kwamen, kwamen ook in de juiste persoonlijkemap van genealogieterecht. Van één persoon, waar ik ook privé mee e-mail, van die persoon komen wél haar e-mailtjes bestemd voor de genealogiemap in haar persoonlijkeopslagmap terecht, die dusin de opslagmap van genealogie behoren te komen.Dit gebeurd sinds een aantal maanden, wat eerder nooit gebeurde. Hoop maar dat ik het goed uitleg en dat jullie het nog snappen. Best wel lastig.

Ik heb contact met haar gehad. Zij laat weten dat zij geen BCC gebruikt. Het blijft een raadsel omdat dit zich niet voordoet met de andere leden van de genealogiegroep.
Groet Klaartje

18 februari 2016 om 20:45.
avatar
Ex-lid zegt:

Dan zou ik de berichtregel voor één van de twee mappen iets veranderen.

18 februari 2016 om 21:03.
Klaartje zegt:

Dat heb ik al eerder gedaan v.w.b. die genealogiegroep. Die staat als enige met "Aan". Dat moest volgens de leden, én omdat ik dan de mail van genealogie in Postvak In binnen kreeg. Dit staat al jaren zo. Alle andere mailtjes in persoonlijke mappen staan met "van" in de berichtregel. Gaat ook al jaren goed. Ik zal die berichtregel van genealogie veranderen naar "van", en maar eens afwachten wat er dan gebeurd. Ik zal je dit laten weten, als deze vraag niet te langdradig wordt;)). Zal het nu meteen even doen.
Klaartje

18 februari 2016 om 22:17.
Klaartje zegt:

Na dat ik de berichtregel voor de genealogiegroep anders heb ingesteld, kwamen er gelukkig nog wat mails binnen van deze groep. En...jawel, die komen nu bij Postvak In binnen, dus niet in die persoonlijkemap voor genealogie. Een mooi bewijs dat alle mailtjes voor de persoonlijke mappen, bij mij goed staan ingesteld. Ik zal een ieder hier verder niet meer mee lastig vallen, het blijkt een gebed zonder end te zijn. Misschien kom ik er nog eens achter.
Bedankt allemaal voor het meedenken.
Groet Klaartje

18 februari 2016 om 23:19.
avatar
Ex-lid zegt:

De berichten van de mailgroep Genealogie komen van SeniorWeb,
De privéberichten van de persoon zelf, dan zit het toch echt in de berichtregels.

19 februari 2016 om 09:06.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club