Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
219930
Geplaatst op 14 oktober 2016 om 12:58 door toosdec1929

Ben lid van Senioren2000@yahoogroups.com waar ik aan de groep altijd mailtjes stuurde. Ze worden ook wel verstuurd en staan ook bij verzonden items maar komen niet binnen bij de leden. is al sinds juli
Heb me al afgemeld en opnieuw aangemeld maar het lukt nog steeds niet
Krijg wel een welkoms mail van Yahioo.
Werk met Winsdows 10 Windows live mail 12 Zou U mij een oorzaak hiervan kunnen geven.
Wat we er eventueel aan kunnen doen..
Dan hoor ik dat heel graag.
Vriendelijke groet Toos
 

4 reacties
Niekie zegt:
Ik zou contactopnemen met de beheerder van die mailgroep.
Als ze wel zijn verzonden en daar niet binnenkomen, (en je krijgt ze ook niet terug met foutmelding) dan lijkt mij het probleem daar te liggen.

Niek
14 oktober 2016 om 13:41.
toosdec1929 zegt:

Met de modorator heb ik meerdere malen hierover conta ct gehad zij weet het ook niet bij Yahoo staat alles goed zegt ze. Ik krijg ze niet terug als foutmelding.
Ik zie het ook niet bij de kpn webmail staan.
Nu heeft ze gisteren me afgemeld en weer aangemeld maar weer niets
Hoor wel van leden dat ze me een mail sturen via senioren2000 en die terug krijgen.
Alles op me pc werkt perfect. . Me zoon heeft er ook veel naar gekeken en begrijpt het ook niet meer. Vandaar onze vraag a an U.
Groetjes Toos
 

14 oktober 2016 om 14:21.
DirkB zegt:

Zet eens, als dat kan, tracing aan bij een e-mail. De bedoeling daarvan is om bericht terug te krijgen als een e-mail is afgeleverd.
Maar dat een mail, aan u gestuurd door leden van de groep, terugkomt bij die leden, duidt er wel op dat er een fout zit in de registratie van uw e-mailadres in de Yahoo-groep. Of er is ergens een spamfilter dat hem tegenhoudt?

14 oktober 2016 om 18:10.
Clapa zegt:

Hier wil ik even op reageren Ik ben de moderator van Senioren2000 een groep voor oudere opgericht in Januari 2000 bij Yahoo. Alles werkt goed, behalve bij Toos. Ik heb met Toos alle verrichtingen doorgenomen. Ook gebeurt het dat een mail privé verzonden van haar terug komt bij onze mede moderator en zij krijgt dan de volgende melding: ( 5.4.6 Routing loop detected. Een mailloop is gedetecteerd op basis van systeemconfiguratie). Als een mail niet bezorgt kan worden bij Yahoo dan krijg ik een bounce melding, dit heb ik van het e-mail adres van Toos niet ontvangen, m.a.w de mail wordt ergens bezorgt maar komt niet op haar adres. Zij heeft nadat zij opnieuw is aangemeld drie mails gestuurd die wij ook hebben ontvangen. Misschien is dit iets meer duidelijk. Ik vind het ook allemaal heel vervelend maar kan er ook niets aandoen. Groetjes Clara

16 oktober 2016 om 15:06.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club