Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Geen e-mails in outlook.com
Geplaatst op 14 november 2016 om 19:40 door cdjpronk

Sinds enige tijd krijg ik geen e-mails meer binnen in Outlook.com. Heb ook Microsoft Outlook 2007 op de comp. en dat werkt goed en tevens WLM werkt ook goed en krijg ik ook in Mail de berichten binnen maar niet bij Outlook.com Wie weet de oplossing van dit probleem? Bij voorbaat dank.

Kees.

16 reacties
DirkB zegt:

Staat de instelling zowel in Outlook 2007 als in WLM op IMAP?
Betreft het een mailadres bij @Outlook.com?

14 november 2016 om 22:52.
Niekie zegt:

Als hetzelfde account in 3 programma's wel werkt en via www.outlook.com niet, dan kan er eigenlijk maar 1 oorzaak zijn. Het wachtwoord is onjuist, wat u op de website invult.

Maar over welke accounts (alleen het stuk achter de @ vermelden) gaat de vraag?

Niek

14 november 2016 om 22:52.
cdjpronk zegt:

Het gaat om @caiway. Als ik outlook.com opent krijg ik dus geen mails binnen. ik heb het tandwieltje rechts bovenin aangeklikt en naar verbonden accounts gegaan toen andere account aangeklikt Daar moet je je e-mailadres op geven en je wachtwoord. Ik heb het wachtwoord van mijn provider in getypt maar krijg dan te lezen dat ik geen verbinding kan maken met mijn account. Toen heb ik het geprobeerd met mij Microsoft account maar ook daar kreeg ik het zelfde te lezen met de mededeling dat ik maar pop of imap moest proberen. Heb ik pop aangevinkt maar daar kon ik niet alles invullen ( hij scrolde ) niet.
Toen met imap maar ook daar scrolde het niet dus kon ik niet alles invullen,

Kees.

15 november 2016 om 10:54.
Niekie zegt:

Outlook.com benaderen om de mail van Caiway te lezen, gaat niet werken.
De mail van Caiway kunt u o.a. hier lezen, als u uw wachtwoord weet.

Verder snap ik niet zoveel van uw laatste verhaal.
In uw eerste vraag vertelt u dat " Heb ook Microsoft Outlook 2007 op de comp. en dat werkt goed en tevens WLM werkt ook goed en krijg ik ook in Mail de berichten binnen "

Als dat allemaal goed werkt, wat wilt u dan nog met Outlook.com??

Niek

15 november 2016 om 11:47.
cdjpronk zegt:

Och het is meer als reserve webmail bedoeld als mijn pc het even niet meer doet kan ik makkelijk naar de laptop van mijn vrouw gaan en dan www.outlook.com intikken, heb ik toch nog e-mails.

Ja mijn verhaal is wel lastig te volgen excuus voor dit verhaal. Maar het komt er op neer dat ik www.outlook.com intik en dan krijg ik alle mappen te zien die ik er had opgezet toen outlook.com bij mij nog goed werkte, alleen er komen nu geen e-mails meer binnen. Die kwamen een tijdje geleden wel gewoon binnen. Voor de webmail van caiway ga ik naar de caiw.

Vriendelijke groeten Kees.

15 november 2016 om 12:06.
Niekie zegt:

Van welk account komen er dan geen e-mails meer binnen op www.outlook.com?

Niek

15 november 2016 om 13:56.
cdjpronk zegt:

Weet ik niet precies ik denk van de Caiw. Waar kan ik dat zien of vinden?

Kees.

15 november 2016 om 14:16.
Niekie zegt:

Nogmaals: Caiway mail ontvangen via www.outlook.com gaat niet lukken, tenzij je ze op één of andere manier laat doorsturen of ophalen ergens.
Als je op www.outlook.com rechtsboven op het tandwieltje klikt en je kiest "verbonden accounts" dan kan je kijken wat daar aan accounts is toegevoegd.

Niek

15 november 2016 om 14:44.
cdjpronk zegt:

Ja dat bedoelde ik ook met dat tandwieltje. Er staat geen account in" verbonden accounts." Dus ik met mij e-mailadres en wachtwoord van caiway naar andere account en daar kreeg ik te lezen dat er geen verbinding was met de account.
Toen ben ik naar gmail" account" aanmaken gegaan daar alle gegevens en nieuw wachtwoord moeten geven. En dat is wel gelukt, nu krijg ik de berichten van mijn provider wel binnen onder de gmailaccount, Wel een nieuw e-mailadres erbij moeten maken wel vreemd hoor.

groet, Kees.

15 november 2016 om 15:36.
Niekie zegt:

Kees. Sorry maar ik kan het niet helemaal volgen.
""Dus ik met mij e-mailadres en wachtwoord van caiway naar andere account en daar kreeg ik te lezen dat er geen verbinding was met de account""
Welk ander account? En waarom denk je dat je gegevens van Caiway zouden werken bij Gmail. Het zijn 2 totaal verschillende bedrijven.

En nu heb je dus in Gmail een account aangemaakt met de gegevens van Caiway???

Niek

15 november 2016 om 16:26.
DirkB zegt:

Even terug naar de oorspronkelijke vraag.
Want daar staat, als ik het goed begrijp, dat de caiway-mails wel zichtbaar zijn geweest op de site outlook.com. Klopt dat? Zo ja dan is er een koppeling weggevallen.

15 november 2016 om 17:48.
cdjpronk zegt:

Nee Niek niet met de gegevens van caiway want toen ik die wilde gebruiken kreeg ik te lezen dat ik geen contact met de account kon krijgen. Of die account caiway was weet ik niet.Maar er stond ook dat ik een gmail account kon maken.Moest ik inloggen met mijn e-mailadres. Ik had maar 1 adres dat is van caiway Dan krijg je een menu te zien waarin je een e-mailadres moet geven. Dat werd een ander adres anders werd het niet geaccepteert Dat adres kon ik activeren hoe dat ging ben ik even kwijt want het was een hele route. En nu krijg ik via outlook.com een map te zien met mijn gmailadres,Daar staat ook inbox bij en daar komen de berichten van caiway binnen Ga ik naar Microsoft outlook 2007 of WLM dan vind ik de berichten ook die daar binnen komen. Een lang verhaal heb jij ook outlook.com? Misschien kan je er naar kijken?

groet, Kees.

Dirk ik denk van wel maar hoe weet ik niet meer. Wat ik wel weet is dat ik best een hele tijd de berichten heb binnen gekregen.

15 november 2016 om 18:21.
Niekie zegt:

Kijk Kees. Als jij al niet meer weet wat je precies hebt gedaan, hoe moet ik dan gaan uitleggen wat mijn mening daarover is.
En iedereen die internet heeft kan naar Outlook.com. Het is simpel genoeg een website waar Microsoft de e-mail afhandelt, als je daar een e-mail account hebt.
Zelf haal ik gewoon alles binnen met 1 programma (WLM) daar staan 4 accounts in.
Ook één die achter de @ outlook.com heeft staat, maar ik kom eigenlijk nooit op die site. Dat regelt WLM voor mij.

Niek

15 november 2016 om 18:51.
cdjpronk zegt:

Ja dat begrijp ik Niek laat maar even zo het is te lastig om dit uit te leggen

Maar bedankt voor de moeite.

Vriendelijke groet,

Kees.

15 november 2016 om 19:12.
Niekie zegt:

Graag gedaan. Enne... het is geen schande om iets te noteren, als je bepaalde dingen doet op de pc. Doe ik ook regelmatig. :-)
Het maakt het vaak gemakkelijker.

Niek

15 november 2016 om 22:17.
cdjpronk zegt:

Ja dat doe ik ook wel, maar net te weinig denk ik. Print ook wel dingen uit, dat werkt dan als naslag. Maar soms moet je zoveel handelingen doen en dan vergeet ik het. Bedankt voor de tip.

Kees.

15 november 2016 om 23:19.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club