Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Gmail
Geplaatst op 19 december 2016 om 13:29 door Trebla

Van SW bericht gehad, via "overstap Windows Essentials", dat WLM2012 vanaf 10 januari niet meer wordt ondersteund. Dus geen veiligheidsupdates meer.
Ik heb besloten om Gmail te downloaden en ben al aardig gevorderd. Werkt heel anders dan WLM maar dat is een kwestie van wennen.

Waar ik nog niet achter ben gekomen is hoe ik een bericht bij de concepten onderbreng en is er ongetwijfeld hier iemand dat mij dat kan vertellen. Ik zie vast iets over het hoofd.
Bij voorbaat dank.

3 reacties
DirkB zegt:

Gmail downloaden? Hoe is dat gedaan?
Wordt het nu benaderd vanuit een webbrowser? In dat geval wordt er niet gedownload. Als het via een webbrowser gaat, dan staat daar in de cloud een map 'concepten'.

19 december 2016 om 13:41.
asteri zegt:

Hallo Trebla,
Als je een bericht aan het typen/ schrijven bent, en nog niet heb verzonden dan wordt dat bericht automatisch opgeslagen in de map concepten.
Zodra je het bericht hebt verzonden, kun je het bericht terug zien in de map verzonden berichten.
Onder de lijst aan je linker kant, zie je "meer "staan. Als je daar op klikt en verder naar beneden scrolt, zie je staan labels beheren en nieuw label maken.
Emails die je bij elkaar wilt bewaren van bv Enaco of wat dan ook kun je een nieuwe label aanmaken . Als je bij inbox op een email klikt, zie je 5e van links een map staan verplaatsen naar.Je kunt die email dan in de map verplaatsen om overzichtelijk te bewaren. Mocht je nog meer vragen hebben, dan hoor ik het wel
Veel succes
asteri

19 december 2016 om 13:52.
Trebla zegt:

Dirk, ik heb de aanwijzingen gevolgd via 'overstap Windows Essentials' van 6 december j.l. van Seniorweb.

Asteri, jij ook bedankt. Ik hoef dus, zoals bij WLM, geen extra stapje te maken, dat dacht ik namelijk dat je het aktief onder konsepten moest brengen. De tijd zal het leren.

19 december 2016 om 18:44.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club