Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Emailberichten van WLM 2012 overzetten naar Microsoft Office 365 Outlook
Geplaatst op 12 januari 2017 om 10:05 door marijtje7

Beste helpers,
Weet even niet meer hoe dat te doen. De contactpersonen heb ik er opnieuw ingezet.
De emailberichten moet ik nog overzetten. Hoe deden we dat ook alweer.
Kan de berichten wel in een aparte map in Word zetten, doch liever zet ik ze in het andere emailprogramma.

2 reacties
Niekie zegt:

Beste Marijtje:
Lees even wat onderwerpen van de laatste 2 weken door, in deze club met het onderwerp Windows Live Mail en daar zal een antwoord bij staan.
Ook als op deze site in de grijze balk rechts boven aan Windows Live Mail tikt om te zoeken zullen er diverse tevoorschijn komen.
SW zelf heeft er ook een verhaal over geschreven, maar ik kan de link daarvan niet geven, want de website werkt op dit moment niet goed.
Als je er niet uit komt lezen we het graag.
Edit: Hier is de link.

Niek

12 januari 2017 om 11:53.
Groetend zegt:

Ik heb opgeschreven hoe je binnen WLM eerst de overgang van POP naar IMAP maakt. Want heel vaak is een mailadres als POP opgenomen (geldt niet voor gmail en outlook.com/hotmail/live.nl), echter POP is achterhaald.
Het voordeel van dit omzetten is, dat de e-mails niet behoeven te worden geëxporteerd en geïmporteerd, en dat u WLM kunt blijven gebruiken terwijl u het betr. e-mailadres in elk willekeurig ander e-mailprogramma (wél als IMAP) en/of op elk apparaat kunt opnemen en uitproberen. Hebt u gekozen wat u bevalt, en zijn ook de contacten overgezet, dan kan WLM op een zelf te bepalen moment zonder enig gegevensverlies worden verwijderd (want IMAP = backup is geregeld in de cloud).

12 januari 2017 om 14:07.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club