Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
E-mail sturen naar meerdere personen vanuit Thunderbird.
Geplaatst op 24 februari 2017 om 15:38 door Laurens1

Ik wil in het e-mail programma Thunderbird een e-mail te sturen naar meerdere personen vanuit het adres boek op de site van dit mail programma staat een stappenplan hoe je dat moet uitvoeren maar ik voer een van die stappenplan uit maar het lukt bij mijn niet om een e-mail te sturen naar meerdere personen.

Met vriendelijke groet,

Laurens Smid.

5 reacties
Zegert zegt:

Als het eerste adres ingevoerd is op [Enter] drukken dan komt er een nieuwe 'regel' voor een geadresseerde.
Hier kan links 'Aan' per adres nog gewijzigd worden naar 'Cc' of 'Bcc'.

24 februari 2017 om 17:51.
Laurens1 zegt:

Ik heb u stappenplan uitgevoerd maar ik kan niet meer 2 personen een e-mail sturen want als ik bij de 2e persoon komt en ik druk op enter dan verdwijnt de laatste persoon.

24 februari 2017 om 21:14.
r0n zegt:

Dat lijkt maar zo.
Probeer maar eens een berichtje op deze manier 5x naar uzelf te sturen.

24 februari 2017 om 21:42.
Reind zegt:

Dat lijkt inderdaad zo te zijn, maar op het moment dat u het derde e-mailadres hebt ingevuld en op "enter" drukt verschijnt aan de rechterzijde een schuifbalkje. Via dat schuifbalkje kun je dus terugkijken welke adressen er al zijn toegevoegd en tevens indien gewenst "Aan" veranderen in "Cc" of "Bcc".
Er is ook nog een andere manier om meerdere e-mailadressen gelijktijdig toe te voegen in Thunderbird, dat kan d.m.v. toetscombinatie "Ctrl" en linker muis knop een aantal adressen te selecteren in het adresboek en daarna via de knop "Opstellen" een nieuw bericht te maken.

24 februari 2017 om 22:21.
Oaktree zegt:

Als je de emailadressen kent kun je achter het eerste ingebrachte mailadres een komma plaatsen en een spatie. Vervolgens het tweede adres enz. intypen.

27 februari 2017 om 19:51.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club