Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Tekst naast plaatje in Thunderbird zetten?
Geplaatst op 24 maart 2017 om 21:43 door Maneesha

Goedenavond,
Zou iemand me misschien kunnen vertellen hoe ik tekst naast een ingevoegde afbeelding in Thunderbird moet zetten? Ik wil graag naast een verkleinde afbeelding in een emailtje in Thunderbird wat tekst schrijven, maar het lukt me niet....
mvg
Maneesha

6 reacties
Niekie zegt:

Hoi Maneesha.

Lees hier eens. Daar lossen ze het op met 2 tabellen.

Niek

25 maart 2017 om 01:07.
Maneesha zegt:

Dank je wel Niekie! Het lukt zo wel. Ik hoop echter dat er nog een simpelere manier is, want ik vind het nogal omslachtig......

25 maart 2017 om 09:31.
Cees-1946 zegt:

Mevr, Maneesha @,, Ik zelf gebruik het foto/programma van Picasa.
Foto met tekst dat gaat dan via een collage..
De foto en dan tekst erbij opslaan als.
Zo wordt het dan verstuurd.

25 maart 2017 om 09:40.
Maneesha zegt:

Bedankt voor de reactie Eenhoorn! Ik begrijp dat het ook met andere programma's zou kunnen. Ik zocht echter een manier om de tekst rechtstreeks in TB naast een afbeelding te kunnen schrijven...Ik probeer ook mensen te helpen voor wie het erg moeilijk zou zijn om andere programma's te gebruiken... Soms mis ik (en ook andere mensen om me heen) Outlook Expres enorm!

25 maart 2017 om 09:54.
HenkW zegt:

Zelf doe ik dit niet vaak en daarom is die methode van mij ook vrij ingewikkeld. Ik doe dit via LibreOffice Writer. Plak de afbeelding in writer (jpg file) > kopieren en dan plakken in Thunderbird. Nu is de plaats van de afbeelding beschermt en kun je met de tekst er niet overheen schrijven.

25 maart 2017 om 10:03.
Cees-1946 zegt:

Mevr, Maneesha @ Ook ik mis mijn vorige e/mail programma. Windows Live Mail.
Jeffrey mijn systeem/beheerder heeft met de overgang Windows/10 G/mail en T B in de pc geplaatst. Heel langzaam begin ik er aan te wennen. Het is wel zo, dat je uiteindelijk een manier gaat vinden om het jezelf gemakkelijk te maken om met de Pc prettig te kunnen gaan werken.. Senior web is dan ook voor mij een toegevoegde waarde. Via de mail/clubs komen dan ook goede voorstellen naar voren waarmee je weer verder kunt. Hoewel ik het zo nu en dan als heel technisch ervaar. Dit is dan afhankelijk van de vraag stelling.!!

25 maart 2017 om 10:17.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club