Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Leestekens veranderen
Geplaatst op 8 mei 2017 om 18:28 door alphe301

L.S. Ik Schrijf nu ë en daarna een ü als ik dit verstuur word het dan een ã of een â ( Origineel)

L.S. Ik Schrijf nu ë en daarna een ü als ik dit verstuur word het dan een ã of een â ( Zo word het als ik het verstuurd heb )
Ik verstuur en ontvang mijn mail met Thunderbird en Gmail als ik briefjes krijg waarin leestekens gebruikt worden dan veranderen die in Gmail , maar nu ben ik erachter dat zodra ik datzelfde doe en verstuur het via Livemail komt de brief met leestekens correct over ???

9 reacties
HenkW zegt:

Veranderen die ook in Thunderbird of alleen in Gmail?

8 mei 2017 om 20:30.
avatar
Ex-lid zegt:

Staat je toetsenbord ingesteld op Nederlands- Ver.staten (internationaal)?
Druk op je toetsenbord ook eens op Ctrl en Shift tegelijk. Laat ze hierna allebei weer los.

8 mei 2017 om 21:31.
alphe301 zegt:

de eerste vraag van Henk ik gebruik Thunderbird om Email te versturen en daar zit dus als standaard mijn Gmail mail adres in maar ook mijn Live mail.

En de tweede van Kareltje ik heb dit allemaal door gespit want dit geval is al een tijdje zo maar nu kreeg ik van de Gem. Amsterdam een epistel over erfpacht en daar staat de tekst in de midden en daar word 5 cm aan beide zijden vrij gelaten en het is net of daar een lijntje is getrokken en daar staan allemaal  tjes op een lijn naar beneden , je kunt nu gelijk zien dat ik zelf het dakje op de A heb gezet dus dat gaat goed , alleen ik verstuur de mail via Gmail en als het bij mij terug komt is het dakje veranderd?

9 mei 2017 om 00:39.
avatar
Ex-lid zegt:

Klik eens in de menubalk in Thunderbird op Beeld- Tekstcodering. Waarop staat die codering?

9 mei 2017 om 08:56.
alphe301 zegt:

Hallo Kareltje , de tekstcodering staat op Westers
Maar ik was zelf aan het verder zoeken gegaan ook omdat ik sterk de indruk had dat het bij Gmail niet goed zat , nu zit er in de website van Email Gmail in de menubalk een knop met toetsenbord toevoegen daar stond alleen Nederlands ik heb dit gewijzigd in verenigde staten standaard .
Nu denk ik dat het opgelost is want ik heb het proefje hierboven herhaald en dat komt goed binnen , nu wacht ik af of er een mail binnen komt die ook deze veranderingen vertoond want het gebeurt ook niet bij alle mail.

9 mei 2017 om 12:04.
alphe301 zegt:

Even een reactie op de mail van 8 Mei , het euvel van de leestekens kwam toch weer terug ik heb het maar zo gelaten maar soms was het ook puzzelen welk woord er nu stond.
Nu van de week kwam er een melding van de ING-bank dat het beveiligings- programma ( Trusteer beveiliging) gestopt word per 1 July , en er komt een betaald programma voor terug.
Er werd toen bij vermeld dat voor je het nieuwe programma ging downloaden , eerst het oude Trusteer verwijderen , ik heb dat toen meteen gedaan , en wat schetst mijn verbazing alle storingen in mijn nieuwsbrieven zijn verdwenen.
Waarschijnlijk is het zo dat mijn beveiliging van Norton Internet Security het programma in de weg zat en dat is nu opgelost.
Kan iemand mij vertellen of de beveiliging van Norton ook mijn bank gegevens op de computer beveiligt tegen onveiligheid van buiten af.

25 juni 2017 om 13:03.
avatar
Ex-lid zegt:

Norton is toch een goede virusscanner. Ik heb nooit Trusteer van de ING gebruikt om te bankieren, alleen m'n virusscanner op de pc.

25 juni 2017 om 13:39.
alphe301 zegt:

Norton is een prima beveiliging , maar ik denk dat door mijn mindere kennis ik toen gedacht heb klik maar op installeren dan ben ik safe , maar dit programma stond er al een tijd op en had er geen last van maar het begon ergens in Februari dat hij deze verschijnselen ging vertonen , ik vermoed door een update van Norton dat de programma's elkaar gaan dwars zitten , maar nu kom je er pas achter dat je dus het programma van de INGbank verwijdert hoe zou je er anders ooit achter komen ?

25 juni 2017 om 14:08.
HenkW zegt:

Ik heb in het verleden heel veel problemen gehad met Trusteer. Officieel zou Trusteer goed kunnen samenwerken met Trusteer. Ik kreeg vertragingstijden van wel 7 of 8 sec en heb veel contact gehad met IBM van Trusteer maar uiteindelijk heb ik het eraf gegooid en ik was ook tevens de vertraging kwijt.

25 juni 2017 om 14:17.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club