Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Wachtwoord in gmail
Geplaatst op 25 februari 2018 om 21:27 door asteri

Goede avond allen,
Toen ik vanavond trachtte in te loggen op mijn email account, lukte mij dat niet meer met het mij bekende wachtwoord. Na meerdere pogingen heb ik wachtwoord herstel gedaan. Via mijn telefoon en mijn herstelaccount heb ik het wachtwoord kunnen veranderen en nu werkt het weer naar behoren.
Echter, ik heb nu een knoop in mijn buik, ben ik gehackt?? Hoe kan het gebeuren dat mijn wachtwoord plotseling niet meer werkt??
Ik heb gmail ook op mijn telefoon en op mijn tablet. Op mijn telefoon samsung galaxy mini kan ik niet vinden waar ik via de gmail app het account kan afsluiten. Ik heb mijn telefoon beveiligd met pincode , en de email sluit ik eigenlijk nooit af op de telefoon, maar nu ik zo plotseling via de pc niet meer kon inloggen heb ik een onveilig gevoel. Ik kreeg zojuist een melding op mijn tablet dat het ww was gewijzigd en dat ik opnieuw moest inloggen, het zal dus wel gewoon goed zijn nu en misschien paniekreactie.
fijne avond
asteri

3 reacties
Groetend zegt:

Ik zou die knoop in de buik maar vergeten, ook betr. smartphone en tablet. Waarschijnlijk is er een vergissing met het wachtwoord gemaakt en dat is nu keurig hersteld d.m.v. een nieuw wachtwoord.
Het wachtwoord zal op de smartphone en tablet ook wel gewijzigd moeten worden, dat zou ik nog even controleren door daar de mail op te halen. Er komt dan wel een foutmelding.

25 februari 2018 om 21:32.
asteri zegt:

Hoi Dirk,
Dat probeer ik nu juist, op mijn telefoon en op mijn tablet sluit ik eigenlijk nooit het account af. Ik heb de telefoon beveiligd met een pincode, maar ik kan nergens in de gmail app de plek vinden om het account af te melden en daarna opnieuw te openen.
Overigens ben ik er bijna 100% zeker van dat het wachtwoord goed was. De pc, de telefoon en de tablet zijn gesynchroniseerd. Misschien dat ik daarom niet hoef in te loggen?

25 februari 2018 om 21:35.
Groetend zegt:

Goede vraag; ik weet niet of bij synchroniseren ook de wachtwoorden worden gesynchroniseerd. Nou ja, als de mail nog werkt, dan zou ik geen actie ondernemen.
Maar evengoed: in de gmailapp kun je via de instellingen (streepjes links bovenin) bij de mailadressen komen en deze beheren (zoals: het wachtwoord veranderen).

25 februari 2018 om 22:42.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club