Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
2 G-mail accounts beheren
Geplaatst op 29 maart 2018 om 11:58 door ALL321

We beschikken over (o.a.) 2 gmail-accounts. Het ene wordt intensief gebruikt en fungeert als opstartadres(pagina) bij Google Chrome.
Mijn vraag is nu: hoe kan ik in Google het tweede account activeren zodat het actief gebruikt kan worden voor inkomende en uitgaande mail? Bij de instellingen van G-mail kwam ik geen optie tegen om bv. in een nieuw tabblad een tweede gmail account te openen.

3 reacties
Groetend zegt:

Er is een 2e mailadres toe te voegen. Voor Chrome weet ik niet precies de plek, waarschijnlijk rechts bovenin waar een tekentje (foto?) staat van degene die al is ingelogd.
Alternatief is om een mailprogramma te gebruiken, bijv. Mail van Windows 10. Ik vind dat zelf gemakkelijker.

29 maart 2018 om 12:35.
BenW zegt:

Wanneer u in een Google toepassing bent (in uw browser, bijvoorbeeld Gmail), staat er rechtsboven een icoon met letter of een account-afbeelding. Via dit icoon kunt u meerdere Gmail accounts openen. Elk account wordt geopend in een apart tabblad. Eventueel moet nog worden ingesteld dat met meerdere accounts kan worden ingelogd d.m.v. Account toevoegen. Zie afbeelding.

29 maart 2018 om 12:43.
ALL321 zegt:

Met enige vertraging: dank voor de aanwijzingen. Altijd plezierig als je, ook voor dit soort simpele zaken die je even niet ziet, een beroep op Clubleden kunt doen.
De aanwijzingen gevolgd; alles werkt zoals gewenst.
Nogmaals dank.
Ko

29 maart 2018 om 19:08.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club