Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Nokia 6 E-mail verwijderen.
Geplaatst op 4 juni 2018 om 16:16 door 35raats

Het is G-mail als ik mail verwijder door de mail vast te houden wordt deze geselecteerd.
Als ik daarna op de prullenbak druk is de mail verwijderd maar als ik mijn telefoon uitzet en daarna weer opstart staat alle mail weer terug. Wat gaat er fout???

3 reacties
BenW zegt:

Wilt u even op internet de instellingen van Gmail bekijken (zie afbeelding) en zo mogelijk een afbeelding van deze instellingen hier tonen?
Mijn vermoeden is dat hier niet de IMAP instelling is gekozen, maar dat POP is ingeschakeld. Het gevolg hiervan is dat er dan geen 2-richting synchronisatie plaatsvindt. Dit betekent dat wanneer u mails in uw mailapp op de telefoon verwijdert dit niet met de bron (Gmail op internet) wordt gesynchroniseerd. De volgende keer dat u daarna weer de mailapp opent, en feitelijk de mailapp voor u bij Gmail laat kijken of er nieuwe berichten zijn, ziet deze 'nieuwe' berichten. Immers, de op de telefoon verwijderde berichten staan nog steeds op internet bij Gmail en dus gaat de mailapp er vanuit dat dit nieuwe berichten zijn.
De oplossing: Bij de instellingen van Gmail POP wijzigen naar IMAP en dit nadien ook wijzigen/controleren bij de accountinstellingen van de mailapp op de telefoon.

4 juni 2018 om 16:31.
35raats zegt:

Bedankt het is opgelost zoals u zei.

6 juni 2018 om 10:08.
BenW zegt:

Fijn dat het is opgelost. Bedankt voor het melden.

6 juni 2018 om 10:18.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club