Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Emailgegevens uit OE6 niet in WLM11 te importeren
Geplaatst op 7 februari 2014 om 14:59 door marijtje7
Hallo CLubleden,
PC desktop - Laptop.
E-mail-bestanden van PC desktop 'opgehaald' uit OE6 met programma KLS. Op harde schijf van de laptop gezet. De volgende stap is om de bestanden in WLM11 te importeren. Dat heb ik geprobeerd met het programma KLS (restore) , doch dat wil niet. Pad ernaar toe goed bekeken. Melding: Hoofdidentiteit. Nu was er met de verbinding van OE6 en Windows Live Mail iets niet in orde. Dat is daarna in orde gekomen nadat ik het programma KLS gebruikte voor een kopie uit OE6. Mijn vraag: Kan het zo zijn dat het niet lukken komt door de instellingen van de emailprogramma's, of is het een denkfout van mij waardoor dat niet lukt.
2 reacties
MinyS zegt:
Ik ga altijd de bestanden uit mijn mail bij adresboek of contactpersonen exporteren in cv's bestanden gescheiden door komma,s. Daarna ga ik ze bij WLM importeren. Zo. Bestand importeren en de menu,s die voorbij komen opvolgen.
10 februari 2014 om 02:47.
marijtje7 zegt:
Hallo hwsoppe,
Dit is nieuw voor me. Dat kan ik wel nagaan.
Maar het programma KLS werkt altijd goed. Die keer niet. Ik vroeg me af of dat kwam door de nog niet goed ingestelde emailprogramma's op de desktop en de laptop.
10 februari 2014 om 18:28.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club