Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Geel driehoekje met uitroepteken achter e-mailadres
Geplaatst op 17 oktober 2018 om 13:59 door jaimita

Het is een tijd goed gegaan maar de ellende begint weer. Een driehoekje met uitroepteken achter een emailadres ineke.piet@live.nl Ik heb de oude verhalen daarover nagelezen maar kom er niet verder mee. Als ik er op klik krijg ik een scherm waarop ik een wachtwoord moet invullen. Ik weet wachtwoord niet, hoe kom ik aan een nieuw wachtwoord ?

4 reacties
DirkB zegt:
Is er wel internetverbinding?
1. Via www.outlook.com is bij inloggen m.b.v. de procedure 'ik ben mijn wachtwoord vergeten' een nieuw wachtwoord aan te vragen (zie het plaatje).
2. Om het mailadres in het mailprogramma (welk?) werkend te krijgen zou ik het weghalen en weer toevoegen. Dat kan geen kwaad, het is IMAP.
Noteer het wachtwoord op een plek waar je het kunt terugvinden!
17 oktober 2018 om 14:24.
jaimita zegt:

Er is internetverbinding. Ik heb 3 emailadressen, ik heb het alleen bij xxx @live.com.
Weghalen en weer toevoegen heb ik al geprobeerd. Als ik op herstellen klik dan krijg ik een scherm waarin ik het wachtwoord bij moet werken en een een wachtwoord moet invullen. Mogelijkheid om nieuw wachtwoord aan te vragen is er niet. Dit gaat weer een lijdensweg worden.

17 oktober 2018 om 14:39.
jaimita zegt:

Ik heb het wachtwoord uit mijn PC uit de wachtwoordmanager (Het probleem is van mijn laptop) gebruikt. en ik kreeg meteen 14 emails binnen dus denk dat het werkt, hoop dat het blijft werken

17 oktober 2018 om 14:49.
DirkB zegt:

Prima gedaan.
Het wachtwoord voor e-mail is op elk apparaat gelijk.

17 oktober 2018 om 15:15.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club