Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Gmail account synchroniseert niet meer
Geplaatst op 29 januari 2019 om 22:28 door Eric47

Ik gebruik het mailprogramma van Office 2013 en 4 gmailaccounts. Echter nadat ik van 1 van deze accounts het wachtwoord gewijzigd had kon ik, via dit mailaccount, geen mails meer versturen en ontvangen. Op mijn ipad, telefoon en webmail doet het mailadres het wel. Wachtwoord gewijzigd via “ wachtwoord vergeten, enz. “. Ook in Outlook de wachtwoorden gewijzigd. Tijdelijk het mailprogramma van Windows 10 aangemaakt en daar werkt het bewuste mailaccount wel. Vanmorgen ook PC-hulp telefonisch gesproken en die kon mij niet helpen.

Wie kan mij helpen dit probleem op te lossen want wil graag via Office 2013 blijven mailen.

Groeten,

Eric

6 reacties
DirkB zegt:

Zit nu in ELK mailprogramma voor dat gmailadres hetzelfde wachtwoord?
Bij twijfel betr. Outlook 2013:
verwijder daaruit de betr. gmailaccount en breng het opnieuw in, gebruikmakend van het nieuwe wachtwoord (dit dus niet opnieuw wijzigen)

29 januari 2019 om 22:58.
Eric47 zegt:

Neen, elk account heeft een ander wachtwoord. Het zou iets met beveiliging te maken hebben. Ik zal het account verwijderen en opnieuw in Office aanmaken.

ik laat het weten.

Eric

29 januari 2019 om 23:04.
DirkB zegt:

Betr beveiliging: het kan ook zijn dat t.b.v. het gebruiken in Outlook van het betr. mailadres de beveiliging in Google moet worden aangepast omdat Outlook minder veilig wordt geacht (wat wel meevalt). Dat aanpassen zal voor de andere 3 gmailaccounts ook zijn gedaan.
Het gaat om 'toegang tot apps met lagere beveiliging inschakelen'.

30 januari 2019 om 11:32.
Eric47 zegt:

Dag meneer Boom,

Neen,, de overige mailaccounts werken gewoon. Ik ben nu voorlopig overgestapt op het mailprogramma van W10. Zal kijken of ik het mailaccount weer aan de gang kan krijgen. Bedankt voor uw hulp.

Groet,

Eric

30 januari 2019 om 21:42.
BenW zegt:

Goedenavond, een methode die zo goed als gegarandeerd werkt in (Office) Outlook, is het aanmaken van een app-wachtwoord voor Gmail. Bovendien beter en veiliger. Het blijft werken met de hogere beveiligingsnorm van Google. Hier kunt u lezen hoe u het dient in te stellen. Kijk voor de detailoplossing bij Problemen met Microsoft Outlook oplossen.

30 januari 2019 om 21:55.
Eric47 zegt:

Dank voor de informatie.
Is te ingewikkeld voor mij.

Eric

30 januari 2019 om 22:00.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club