Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Problemen met drie Gmail accounts
Geplaatst op 15 december 2019 om 13:14 door Janneke v H

Ik heb een probleem , ik heb 3 Gmail accounts 1 hooft account 1 voor de boeken leesclub van seniorweb en 1 voor reclame dus als ik iets bestel op IE dan geef ik dit adres op. Op onverklaarbare wijze heeft Gmail in de boeken leesclub mail al mijn adressen gezet maar ook van de twee anderen en daar stonden al veel de zelfde adressen . Nu wil ik een kerstroet versturen maar ik krijg dan al mijn adressen te zien ook vanuit mijn twee andere accounts en alles 3 dubbel.
Het vervelende is dat als ik ze aan vink ze allemaal aangevinkt worden en ik niet de dubbelen er uit krijg. Dus als ik ze verstuur krijgt ieder de kerstgroet 3 x Ik weet niet wat ik hier mee aan moet.

2 reacties
DirkB zegt:

De accounts zijn met elkaar verbonden en alle contacten zijn in beeld.
Dat is misschien wel uit elkaar te halen maar als het niet veel contacten betreft, dan is er een pragmatische oplossing:
Als je met de muisaanwijzer op een contact staat, dan komt er een selectiehokje tevoorschijn. Met 1 muisklik (links) staat er een vinkje in het hokje. Zo kun je meerdere contacten selecteren.
In het plaatje zie je 3 aangevinkte contacten, 1 openstaand hokje omdat de muisaanwijzer erop staat (de muisaanwijzer zelf zie je niet op het plaatje) en 3 niet openstaande of aangevinkte hokjes..
Wat ook kan: alles aanvinken en dan uitvinken wat je niet wilt gebruiken.

NB ik gebruik in het voorbeeld de webbrowser Edge. (Internet Explorer is niet veilig meer).

15 december 2019 om 14:01.
Janneke v H zegt:
Dank later reactie mijn excuus.
29 januari 2020 om 18:07.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club