Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Concepten berichten niet te openen
Geplaatst op 11 januari 2020 om 14:12 door Klaartje

Als ik een e-mail schrijf maar hem nog niet wil versturen, komt die email in concepten terecht. Dat ka ik ook zien aan het aantal die er in staan. Ik klik een bepaalde email aan waar ik mee verder wil gaan. Vervelend omdat die e-mails niet zijn te openen. Wie weet waar dat aan ligt?

6 reacties
JanvB zegt:

Welk email programma gebruik je, Klaartje? Geef svp ook nog even wat info over het gebruikte operating systeem en versie.

11 januari 2020 om 14:23.
Klaartje zegt:

Dank voor je reactie. Ik weet alleen niet wat je hier mee bedoeld. Ik werk met Windows10. Is dat voldoende wat je wil weten ? Ik ben geen techneut, vandaar dat ik nog weleens een beroep doe op Seniorweb:).

11 januari 2020 om 15:45.
JanvB zegt:

Je hoeft geen 'techneut' te zijn om een computer te bedienen, maar net als met autorijden: niets gaat vanzelf. Programma's hebben meestal een naam, en omdat er meer soorten mailprogramma's bestaan is het dan wel handig om te weten om welke het precies gaat. Ik ga er nu even van uit dat je in Windows 10 het standaard programma "Mail" gebruikt.
Als je in Mail onder Concepten een email aanklikt, zou die normalerwijs moeten openen, dus da's best wel een beetje vreemd.
Heb je al geprobeerd om met de rechtermuisknop via het menu dat vervolgens verschijnt de concept email te openen?

Mocht dat niet lukken, reset Mail volgens de aanwijzingen in deze link.

11 januari 2020 om 16:14.
Klaartje zegt:

Ik gebruik inderdaad het mailprogramma van Windows10. Het is best wel vreemd, omdat ik het nu weer heb geprobeerd, en nu lukt het wel! Dat ligt niet aan mij omdat ik eventueel de knop niet goed zou indrukken. Vele keren geprobeerd en steeds lukte het niet, en nu weer wel. Kan het aan de muis liggen?

11 januari 2020 om 16:24.
JanvB zegt:

Kan het aan de muis liggen?
Als de muis 'normaal' reageert niet, maar dat kan ik vanaf deze afstand niet beoordelen. Misschien een batterij vervangen, als de muis die heeft?
Probeer anders in het uiterste geval het programma Mail te resetten volgende info in de link hierboven.

11 januari 2020 om 16:27.
JanvB zegt:

Klaartje, jij ook bedankt.
Is het nu in orde?

12 januari 2020 om 23:57.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club