Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
mail verplaatsen
Geplaatst op 8 maart 2020 om 22:33 door Klaartje

Bij binnenkomende email zijn er weleens berichten die ik wil verplaatsen naar een persoonlijke map. Voor meerdere mensen heb ik zo'n map aangemaakt. Dat verplaatsen gaat goed! Maar als ik weer terug ga naar Postvak-In, dan blijven die mailtjes die ik heb verplaatst, daar in staan. Hoe kan ik dat verhelpen. Het is daarom wel wat verwarrend. Ik hoor graag.
Werk met mail van Windows10

3 reacties
DirkB zegt:

Als ze goed worden verplaatst, dan zijn ze weg uit de map 'Postvak In' en staan ze in de map waarnaar ze zijn verplaatst. De vraag is nu: staan ze wel ook in de gewenste map?
En als ze 2x in een map staan, dan is er iets mis met de synchronisatie. Ik gebruik al jaren de app Mail, is nog nooit iets mee misgegaan dus het is een vreemd verschijnsel wat ik nu lees.

8 maart 2020 om 23:20.
Klaartje zegt:

Wel een beetje laat met mijn reactie, maar bedankt Dirk voor je uitleg.
Ik heb het niet goed uitgelegd, en ben er achter gekomen dat, als ik e-mails uit "verzonden" verplaats naar een persoonlijke map, het goed gaat. Maar ik snap nu dat die bijna zelfde email in postvak-In, niet verdwijnt. Ik neem aan dat ik die gewoon kan verwijderen.

9 maart 2020 om 21:40.
DirkB zegt:
Ah dat klopt inderdaad. Een mail uit de map Verzonden is een andere versie dan de mail in de Inbox.
Misschien staan de mailberichten inkomend en uitgaand bij elkaar gegroepeerd. Dat is handig omdat je alles bij elkaar hebt maar het kan ook verwarrend zijn.
De wijze van weergeven is in te stellen via de Instellingen van Mail voor Windows 10. In het plaatje zie je de instelling 'Afzonderlijke berichten' of 'Gegroepeerd per gesprek'.
9 maart 2020 om 22:03.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club