Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
eM Client
Geplaatst op 16 juli 2020 om 15:04 door Henca

Bij een ongevraagde update van dit mailprogramma krijg ik bij opstarten steeds bijgaande venster, daarna start het programma pas op. Ik kan nergens vinden waar en hoe ik dit kan uitvinken. Misschien weet iemand hier het?
Bij voorbaat dank.
Henc@

5 reacties
HaWee zegt:

een gok, wat zie je als je op Meer informatie klikt? soms is dat al voldoende om het niet meer te krijgen (je hebt gekeken) en soms kun je dan kiezen om het niet meer te zien te krijgen

16 juli 2020 om 15:51.
Henca zegt:

Bedankt. Heb ik natuurlijk al gedaan maar dan komt er gewoon het emailprogramma. Ik vind dit vervelend maar krijg het niet weg. Misschien moet ik hem er uit doen en opnieuw installeren maar ben bang dat ik dan alles kwijt ben of weer hetzelfde krijg.

16 juli 2020 om 15:58.
Willem-B zegt:

In het scherm staat Client aan het starten met een ronddraaiende cirkel.

Het opstarten en het laden van het programma in het interne geheugen duurt bij Em-Client behoorlijk lang, natuurlijk afhankelijk van de capaciteit van je computer.

Het is niet mogelijk om dit scherm over te slaan. Wat wel mogelijk is om in de instellingen van Em-Client de schakelaar "Programma naar tray sluiten" aan te vinken. Dan komt het scherm niet meer in beeld op mijn W10 Laptop.

Zie het voorbeeld zin de bijlage:

16 juli 2020 om 18:08.
Henca zegt:

Oke, dank je we.
Ga het meteen doen.
Henc@

16 juli 2020 om 18:37.
Henca zegt:

Het is gelukt. Ik heb heel lang alles uit en aangevinkt maar dit net niet. Nogmaals bedankt.
Henc@

16 juli 2020 om 18:40.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club