Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Geen aanhangsel bij email
Geplaatst op 18 oktober 2020 om 21:42 door Klaartje

Werk met Windows 10.
Als ik iemand beantwoord op zijn mail, dan zie ik alleen mijn eigen berichten maar niet van de geen die mij een mail had gestuurd. Dat is best wel lastig omdat ik dan iedere keer die mail die mij gezonden is, moet opzoeken waardoor mijn antwoord in concepten komt te staan. Hoe kan ik dat oplossen? Klaartje

6 reacties
DirkB zegt:
Als je in Mail voor Windows 10 (of een andere mailapp) een mailbericht van iemand hebt staan en klikt op 'beantwoorden', dan blijft de tekst staan van degene die je de mail heeft gestuurd.
Je tikt je eigen tekst bovenaan in en kunt dus onder je eigen tekst altijd zien wat de tekst was van degene die je de mail stuurde.
Is dat wat je met de vraag bedoelde?
Of gebruik je een ander mailprogramma?
18 oktober 2020 om 22:03.
Klaartje zegt:

Sorry Dirk, maar dat is juist niet het geval. Dit gebeurd sinds enkele dagen nadat ik een herstelpunt heb moeten maken van de PC. Ik kon hem niet meer opstarten. Als ik de PC opstartte, kreeg ik niet mijn gewone beeldscherm met de icoontjes, maar een levensgrote email van een zaak. Vraag niet hoe ik het heb gedaan, maar het is wel gelukt. Waarschijnlijk krijg ik nu, als ik iemand beantwoord niet dat mailtje te zien.
Is er nog een mogelijkheid?

18 oktober 2020 om 22:19.
DirkB zegt:

Dan lijkt er op de computer iets aan de hand te zijn, er komt niet zomaar een levensgrote mail van een zaak op het scherm. Misschien is Mail voor W10 beschadigd. Wat je kunt proberen:
- start de Instellingen
- kies Apps
- klik 1x op de app Mail en Agenda
- kies 'geavanceerde opties'
- blader wat naar onderen en kies 'Opnieuw instellen'
 

18 oktober 2020 om 22:32.
Klaartje zegt:

Dat lijkt mij een goed advies. Ik zal het je laten weten of het is gelukt, maar dat wordt wel morgen. Bedtijd:). Bedankt.

18 oktober 2020 om 22:42.
Klaartje zegt:

Helaas is het mij niet gelukt om de adviezen van jou op te volgen Dirk.
Bij mij schijnt het anders te werken. Wel is het vreemd dat het nu wél weer goed gaat. M.a.w. dat ik wel de aanhangende mail kan lezen. Zou dat iets te maken kunnen hebben met updates? Het is dus weer in orde. Bedankt.

19 oktober 2020 om 15:52.
DirkB zegt:

Het kan inderdaad met een lopende update te maken hebben gehad, soms heeft een computer daar veel werk aan en gaan de dingen even niet zoals gewenst. Mooi dat het vanzelf is goed gekomen.

19 oktober 2020 om 16:16.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club