Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Kan niet inloggen met MailStore op Outlook.com
Geplaatst op 16 november 2020 om 15:55 door Janzz

Goedemiddag, Ik wil van Windows Live Mail af en heb daarom MailStore geinstalleerd om oude emailberichten over te zetten naar Outlook of Windows Mail (daar heb ik nog geen keuze in gemaakt). Nu heb ik met Mailstore alle mails kunnen archiveren maar ik krijg ze niet ge-exporteert. Bij elke poging om in te loggen op Oulook.com krijg ik de melding "Login failed". Ik heb al mijn password gewijzigd maar dat helpt niet. Het vreemde is dat ik wel via internet kan inloggen op mijn outlook account (via mijn Microsoft account). Heeft iemand een idee van wat ik dan fout doe???
Mvgr
Jan

3 reacties
DirkB zegt:

Als je kunt inloggen op de microsoft account, dan ben je er volgens mij al. Gaat er daarna nog iets mis? Als ik links boven op de puntjes klik, daar staat outlook.com er tussen en meer en ben ik meteen ook ingelogd. Je gebruikt daar hetzelfde wachtwoord als voor het microsoft account.

16 november 2020 om 16:16.
Janzz zegt:

Bedankt voor je reactie.
Het gaat om het exporteren van de emails die ik met behulp van MailStore in een map op mijn laptop heb staan. Ik weet niet hoe ik die, inclusief de structuur van de submappen, in outlook krijg.

16 november 2020 om 17:24.
HaWee zegt:

hier en hier staat uitvoerige info maar er wordt alleen over archiveren gesproken als ik even snel kijk , is het wel voor overzetten naar een ander mail programma ?

16 november 2020 om 17:37.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club