Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Gmail-account uitgeschakeld door ongeldige aanmeldingen
Geplaatst op 8 april 2021 om 10:56 door MarijkeB

Goedemorgen,

Al een paar dagen krijg ik de melding: Fout - Uw emailaccount ...per@gmail.com is uitgeschakeld door ongeldige aanmeldingen. Bewerk alstublieft het account en geef de juiste aanmeldgegevens op om deze opnieuw te activeren.

Ik heb een Acer Chromebook. Elke keer als ik opstart, krijg ik deze melding. Maar het gekke is dat ik wel emails kan verzenden en ontvangen. Op mijn Samsung Android telefoon krijg ik deze melding niet.
Alles is overigens geupdatet.

Wie zou mij kunnen helpen?

Marijke

4 reacties
Groetend zegt:
De Chromebook (of een app daarop) meldt zichzelf aan bij Google en kennelijk gaat hiermee iets fout.
Als je op de melding klikt, wat zie je dan? (meestal kom je dan terecht bij een mogelijkheid om aanpassingen te doen, er staan dan misschien vraagtekens of uitroeptekens bij)
8 april 2021 om 11:02.
MarijkeB zegt:

Dat is juist zo vreemd, want ik kan er niet eens op klikken. Alleen op de melding met het kruisje in de rechter bovenhoek, dan verdwijnt het dus weer.

Ik heb nu weer het chromebook opgestart, en op dit moment komt het niet naar voren. Maar heel vaak wel. Ik heb het al een paar weken. Toevallig sinds de wereldwijde Google-storing.
 

8 april 2021 om 11:58.
Groetend zegt:

Als je de Playstore gebruikt, dan zou je daarin even een handmatige update van de apps kunnen doen. Anders weet ik het voor de Chromebook niet zo direct, wel vond ik via Google diverse suggesties: support.google.com/googleplay/search?q=chromebook+storing

8 april 2021 om 12:06.
MarijkeB zegt:

Dat heb ik dus ook al gedaan. Ik ga nu de suggesties bekijken naar aanleiding van de link.

Voor zover bedankt, Dirk.
 

8 april 2021 om 12:19.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club