Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
E-mailadres verwijderen bij Ziggo
Geplaatst op 9 september 2021 om 09:43 door Dineke13

Goedemiddag Ik heb een probleem met Ziggo en ik vraag me af of meer leden dit zijn tegengekomen. Onlangs is mijn man overleden. Jaren geleden hebben wij een contract bij ziggo genomen. Toen nog home. Het contract stond op naam van mijn man. Hij kreeg toen ook het hoofdaccount. Inmiddels is het contract overgeschreven op mijn naam maar tot mijn grote verbazing kan ik en ook ziggo het e-mailaccount van mijn man niet verwijderen van ziggo web mail. Ik heb gebeld. Ik ben bij een ziggo winkel geweest. Niks helpt. Zijn e-mailadres blijft daar staan en hij kan tot in lengte van dagen e-mail ontvangen. Ik raak hier wat gefrustreerd van Met vriendelijke groet, Dineke PS. Ik hoef geen advies hoe en wat ik kan doen. Wil alleen graag weten of andere leden hier tegen aan lopen.

3 reacties
Jan-B zegt:

Eerst inloggen in mijn Ziggo.
Daar kan je e-mailaccount verwijderen.

9 september 2021 om 09:59.
Anske zegt:

Beste Dineke,
Ook ik heb hetzelfde probleem als jij. Ook home klant geworden wel 25 jr geleden op naam van mijn man. Mijn man is inmiddels 3,5 jr overleden en ook zijn naam kan niet verwijderd worden of ik moet het abonnement opzeggen en dan weer lid worden dan staat de naam van mijn man er niet meer in. Ik heb het emailadres nog een hele tijd laten staan en toen er geen belangrijke mails meer kwamen het account verwijderd maar bij Ziggo blijft het bestaan.
Ze herkennen het probleem en kunnen het niet verwijderen zeggen ze, ik vind het niet netjes.
groetjes Ans

13 september 2021 om 10:01.
Jan-B zegt:

De reactie van Ziggo is zeer onbehoorlijk te noemen. Abonnement overzetten op de langstlevende partner snap ik nog wel.

Maar als het geschil blijft.....stuur eerst een brief waarin je vraagt om e.e.a. adequaat op te lossen. Als je geen gelijk krijgt kan je naar de Geschillencommissie

Lees hier

13 september 2021 om 11:09.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club