Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
whatsapp
Geplaatst op 17 september 2022 om 21:44 door pcgvz

Door een stommiteit heb ik alle chats en contacten van Whatsapp verwijderd op mijn iphone 8. Ik ben eigenlijk ten einde raad. Is er een mogelijkheid om de verwijderde chats van alle contacten die ik had weer terug te halen? en zo ja, hoe moet dat dan? en moet ik dan alle contacten weer opnieuw er inzetten?
En hoe kan ik een contact met berichten van iemand die overleden is terughalen.?
Ik hoop dat u mij kunt helpen!
met vriendelijke groet

1 reactie
DirkB zegt:

WhatsApp hoort niet thuis in de e-mail club maar ik reageer:
1. Als in WhatsApp het maken van een backup aanstaat, dan is deze terug te halen. Het maken van een backup staat ingesteld in WhatsApp, via de 3 puntjes rechts bovenaan, dan Instellingen, vervolgens Chats.
Als het maken van de backup niet aanstaat, dan zijn de chats niet terug te halen.
Als het maken van de backup wel aanstaat, dan is de backup terug te halen door WhatsApp te verwijderen en tijdens het opnieuw installeren de backup terug te zetten (de app vraagt er éénmalig om).
2. De contacten staan niet in WhatsApp zelf, deze haalt WhatsApp uit de algemene lijst met Contacten. Als je chats verwijdert, dan zijn niet de contacten verwijderd.
3. Hoe vindt je de contacten: als je in het beginscherm van WhatsApp rechtsonder kiest voor maken van een nieuw bericht, dan zie je de lijst met contacten.
Als je weer een verzameling chats met contacten wilt hebben, stuur dan die contacten een WhatsApp bericht.

17 september 2022 om 22:29.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club