Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Google+
Geplaatst op 26 maart 2014 om 15:49 door CaFran
Ik gebruik G-mail. Op een of andere manier worden er contacten van mij uitgenodigd om zich op Google+ aan te melden. Zij, en ook ik, wil dit helemaal niet. Kan ik dit op een of andere manier uitschakelen ?
Dank voor de reactie
CaFran
1 reactie
tipa1 zegt:
Stap 1: Open je Google+-Account
Open je Google+-account. Klik rechtsboven op je foto, en klik op ‘account.’

Stap 2: Google dashboard
Nu kom je in het dashboard van je Google-account. Hier zijn al je Google services aan gekoppeld. Je vindt hier onder andere informatie over wanneer je voor het laatst je wachtwoord hebt gewijzigd en hoeveel ruimte je nog hebt op je Google Drive.
Kijk in het linker menubalkje en klik op ‘Google+.’

Stap 3: Instellingen Google+ Account
Op deze pagina vind je alle instellingen van je Google+-account. Je kunt bijvoorbeeld instellen wanneer je precies een berichtje krijgt van Google+. Om je Google+ te verwijderen scroll je helemaal naar beneden tot je ‘Google + uitschakelen’ ziet staan.
Klik op de link.

Stap 4: Google+ Verwijderen
Er volgt er een scherm met twee keuzemogelijkheden:

je Google+-inhoud verwijderen
je hele Google-profiel verwijderen.
Als je slechts Google+ wilt verwijderen, kies je voor de eerste optie. Als je de tweede optie kiest verwijder je alles van Google. Google vertelt helder wat je wel en vooral ook niet gaat verwijderen, dus lees alles goed door voordat je op ‘geselecteerde service verwijderen’
klikt. Vink daarna aan dat je hebt gegrepen wat je verwijderd. En je bent klaar: je Google+-account is weg!
26 maart 2014 om 22:51.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club