Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
WINDOWS LIVE MAIL
Geplaatst op 17 april 2014 om 19:48 door Oaktree
Door een onbekende oorzaak kon ik Windows Live Mail (WLM) niet openen. Telkenmale verscheen er een venster met de tekst: WLM kan niet worden gestart. De toepassing kan het WLM berichtenarchief niet openen. WLM heeft de berichtendatabase niet gevonden. Door de volgende handeling is de standaard WML weer terug. Via de verkenner het volgende pad geopend: Windows(c:) -- gebruikers -- gebruiker ... Appdata ... Local ... Microsoft ... Windows live mail ... Mijn emailadres ... Oeconfig.
WML geopend met weer het bekende venster (zie boven) De vraag op dit scherm met OK beantwoord en zowaar WLM was weer in beeld. Bij oeconfig is de datum gewijzigd. Wat niet weer terug is gekomen zijn de zelf gecreërde mappen. Gezien het voorgaande moeten deze toch ook boven water gehaald kunnen worden. De vraag is alleen HOE? Wie heeft er een suggestie c.q. Oplossing
6 reacties
TheoJ zegt:
Als je WLM eens doet deinstalleren, zonder de persoonlijke gegevens weg te halen, en daarna weer installeren.
18 april 2014 om 17:58.
avatar
Ex-lid zegt:
Kijk eens bij de Opties- Mail- tabblad Geavanceerd- Onderhoud- Archiefmap, of de locatie klopt.
Mijn emailadres ... Oeconfig staat er bij mij niet achter.
Na Microsoft- Windows live mail, staan de mappen in de map Storage folders.
Heb je die map per ongeluk verplaatst?
19 april 2014 om 11:46.
Oaktree zegt:
Zoals jij het opgeeft dus opties-mail- enz. staat bij mij precies hetzelfde. Mappen in de map Storage folders zegt mij niets. Hoe kan ik dit checken?
22 april 2014 om 16:30.
Oaktree zegt:
Theo. Misschien is dit een optie. Ik wil het nog even op een andere wijze proberen
22 april 2014 om 16:40.
elz599 zegt:
Door het niet goed afsluiten van Windows live mail is bovenstaande situatie ontstaan. Door het herstellen van Windows live mail worden de zelf gemaakte mappen gewist logisch eigenlijk. Windows herstelt zijn eigen programma en niet de bijgevoegde voor het programma vreemde dingen in dit geval mappen dus.
22 april 2014 om 22:32.
Oaktree zegt:
Als dit juist is zijn de zelf gemaakte mappen dus permanent verdwenen en zal ik op een andere wijze moeten gaan archiveren!
24 april 2014 om 22:08.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club