Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Snelkoppeling naar Gmail
Geplaatst op 29 april 2014 om 20:16 door RuudM
In verband met de veiligheidsrisico's van Internet Explorer zullen er wel de nodige gebruikers van de browser van Google (Chrome) bijkomen.
Wie dan ook gmail gebruikt mist nog een snelkoppeling (op Bureaublad of taakbalk)
Die is te maken.
Open gmail met Chrome en volg dan de stappen zoals op de bijlage staan.
Mijn keus was de koppeling op het Bureaublad.
6 reacties
Marixius zegt:
Het bovenstaande is alleen van toepassing als je de webmail variant van Gmail gebruikt. Veel gebruikers maken gebruik van een specifiek mail-programma bijvoorbeeld Windows Live Mail, de Windows8 mail app, of Mozilla Thunderbird en daarin kan Gmail als een e-mail account worden ingesteld. Vooral als men meerdere e-mail accounts heeft is een mailprogramma (e-mail client) te prefereren boven de webmail versie. Ook qua gebruiks-gemak werkt voor de meesten bijvoorbeeld Windows Live Mail plezieriger dan de webmail variant van Gmail of Outlook.com, Hotmail/Live.
30 april 2014 om 21:57.
JWvZ zegt:

U vergeet te vermelden dat na ‘Meer hulpprogramma’s’ eerst het onderdeel ‘Snelle link maken’ aangeklikt moet worden. Er verschijnt een venster met ‘Snelkoppeling maken?’, met daarin het icoontje van Gmail. Klik op ‘Maken’. Er verschijnt een icoontje op het bureaublad. Je kunt Gmail ook aan de taakbalk vastmaken. Klik met de rechter muisknop op het Gmail icoontje op het bureaublad, en selecteer aan ‘taakbalk vastmaken’,

7 juni 2019 om 16:15.
Groetend zegt:

@JWvZ je reageert op een bericht uit 2014.

7 juni 2019 om 22:29.
RuudM zegt:

En sindsdien is er allang een andere versie van Gmail en kloppen de gegevens in het oorspronkelijke bericht, die TOEN juist waren niet meer..........
Nogal logisch na 5 jaar........
Ruud

8 juni 2019 om 09:44.
JWvZ zegt:

Zeker, Dirk Boom, klopt. Ik begrijp ook niet waarom oude berichten, die niet meer up-to-date zijn, niet verwijderd worden.

Beste RuudM, bovenstaande reactie van mij is zoals ik die zelf deze week heb gevolgd. Voor mij was het ook even zoeken hoe het moest. Misschien hebben andere leden hier iets aan. Mijn reactie is een juiste aanvulling!

8 juni 2019 om 13:15.
RoyBosman zegt:

Voor de zoekresultaten staat van wanneer het zoekresultaat is. (zie bijlage; ieder resultaat heeft een datum, het is je eigen overweging om een bepaald resultaat te openen)

Het oorspronkelijke bericht verwijderen gaat niet helpen, Vaak komt de vermelding wel bij de zoekresultaten van een zoekmachine en als je dan doorklikt een foutmelding (pagina bestaat niet meer)
Eigenlijk is het gezonde verstand bij elke zoekactie de beste raadgever.

8 juni 2019 om 18:16.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club