Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
avatar
E-mail adres
Geplaatst op 16 juli 2014 om 19:40 door Ex-lid

Het is een algemene vraag.  Hoe komt iemand aan mijn e-mailadres dat door mij internet provider verstrekt is?  De factuur van mijn provider ontvang ik op dit e-mail-adres en verder gebruik ik het nooit. Groeten Jackeline.

 

4 reacties
Niekie zegt:

Dan zou je provider het verstrekt moeten hebben.

Maar weet je zeker, dat je het nooit hebt gebruikt om ergens in te loggen?

Er worden nogal wat hacks gepleegd op databases van grote bedrijven, waarbij dergelijke gegevens "ontvreemd" en doorverkocht worden.

Niek

16 juli 2014 om 23:02.
avatar
Ex-lid zegt:

Ja, dat weet ik heel zeker. En dat e-mailadres van mijn provider gebruik ik nooit. Het hotmailaccount wat ik heb vind ik veel fijner om te gebruiken.  Af en toe bestel ik weleens wat bij bol.com maar dat doe ik via mijn hotmail.

En bedankt!

17 juli 2014 om 15:14.
Niekie zegt:

Oke. Ja dat zou ik het ook niet weten. Jammer.

 

Niek

17 juli 2014 om 15:33.
avatar
Ex-lid zegt:

Op mijn @home adres, dat in oorspronkelijk gebruikte, kreeg ik altijd erg veel spam binnen, ook al gebruikte ik de strengste instelling van het antispamfilter van Ziggo. Ik heb al enkele jaren geleden alles overgezet op een gmail adres en sindsdien ben ik bijna helemaal gevrijwaard van spam. Ik gebruik hierbij Thunderbird als mailcliënt. Ook de factuur van Ziggo ontvang ik nu via dit gmail adres. Ik weet niet of dat bij andere providers ook zo geregeld kan worden.

17 juli 2014 om 17:22.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club