Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Mail adressen kopieren
Geplaatst op 13 november 2014 om 12:29 door Janneke v H

Dank jullie wel Niekie en Marixius helaas werkt het niet kan niets exporteren,ik heb nu alles maar uitgeprint.

Vreemd de map in mijn documenten van contactpersonen was leeg. Wilde een print screen maken ging ook niet meer. Nou het wordt tijd dat hij opnieuw wordt ingesteld. Groetjes Janneke

5 reacties
avatar
Ex-lid zegt:

Hallo Janneke,

Heel typisch. Maar ook bij mij kan ik geen berichten en contacten exporteren naar de externe harde schijf. Als ik ze naar de D-schijf exporteer, dan gaat dat zonder moeite. Er is dus waarschijnlijk niets mis met de externe schijf.

Blackjes

 

14 november 2014 om 10:52.
Janneke v H zegt:

Het is gelukt maar niet via ex en importeren, had al mij  contacten op een externe schijf maar daar kon het niet vanaf geïmporteerd worden .

Dank jullie wel allemaal.

Ik heb Windows 7 er opnieuw laten opzetten en om dat ik Windows livemail gebruik moest ik me opnieuw bij W.livemail aanmelden.

Wat blijkt nu, wlm zet dan alle contacten weer terug.

Maar Niekie je hebt wel gelijk ,ik krijg nu nog steeds het bericht dat mijn C schijf  een onherstelbare fout heeft. Ik kijk hoelang ik het met de nieuw W7 nog uit hou anders komt er een nieuwe harde schijf. Aanbevelingen voor een goede en snelle schijf hoor ik graag!

 

 

14 november 2014 om 20:31.
Niekie zegt:

Als je de pc echt een boost wilt geven en dus veel sneller wilt maken, zou je een ssd schijf kunnen aanschaffen. Ze zijn wel duur, maar echt veel sneller dat een normale harde schijf. Zo'n schijf gebruik ook minder stroom, omdat er geen draaiende delen in zitten.

Voor een schijfje van 250GB betaal je al snel 130 euro zie bijvoorbeeld deze link.

Een normale harde schrijf leest en schrijft ergens tussen de 40 en 80 MB/s. Maar is voor hetzelfde geld veel groter. Een ssd leest vaak tussen de 400 en 500 MB/s.

Over het algemeen komen de ssd's van Samsung het best uit de tests.

Hier een test van een aantal traditionele harde schijven.

Niek

 

 

15 november 2014 om 00:24.
Janneke v H zegt:

Dank je wel Niekie, ik wacht het nog even af mijn PC doet het nog ik hou het in gedachten want ik verwacht wel dat mijn hardeschijf niet lang meer zijn diensten zal kunnen laten zien :-)

16 november 2014 om 17:03.
Niekie zegt:

Dan hoop ik maar dat je van de belangrijke zaken op de pc een backup hebt gemaakt. 

Niek

16 november 2014 om 17:05.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club