Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Berichten bewaren
Geplaatst op 5 februari 2015 om 16:21 door Oaktree

Ik werk met WLM en Windows 8.1.

Ik wil bepaalde e-mail berichten opslaan in de (sub)map Documenten. Dit levert geen problemen op. Waar ik wel tegenaan loop is het feit dat bij het in 1 x verplaatsen van de berichten alle berichten dezelfde datum(gewijzigd op) krijgen en in de e-mail map staat de datum van binnenkomst. Is er een methode om de datum van binnenkomst "mee te nemen" naar de nieuw gecreeerde map?

 

4 reacties
DirkB zegt:

Hoe verplaats je? Ik doe dat zelf door in het e-mailprogramma (bijv WLM) een submap te maken onder de inbox en de te bewaren e-mail daarin te zetten. De datum verandert dan niet. Door daarbij met IMAP te werken, heb ik bovendien een backup.

5 februari 2015 om 21:53.
Oaktree zegt:

Dirk, de betreffende mails komen al in een submap (onder inbox) binnen maar vandaar uit sla ik ze op in de (sub)map Documenten

6 februari 2015 om 13:44.
Niekie zegt:

Als je ze per week/maand in een eigen mapje opslaat, dan staat het wat meer geordend. Maar er is naar mijn weten geen tool, om bij het opslaan op die manier de mailtjes van de datum van binnenkomst of verzending vast te leggen.

Niek

6 februari 2015 om 14:58.
Oaktree zegt:

Niekie, dat gevoel had ik zelf ook al. Van het huidige bestand heb altijd nog de mailmap met de juiste data en in de (nabije) toekomst vrij snel verplaatsen is een oplossing.

Bedankt/oaktree

6 februari 2015 om 15:24.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club